Maand: mei 2008

 • Reacties..

  Or the lack of them.. Ik krijg geen reacties meer.. Waarom niet? Zal ik vertellen waarom.. Omdat mijn berichten nog niet meer boeien.. Niet dat ze wel ooit boeide.. Maar ik maakte in het begin van me blog van die leuke verhalen over alles en nog wat en dat werd dan een heel verhaaltje en…

 • Kaartjes zijn binnen ^^

  Jeej.. Mijn kaartjes voor het concert van Alanis Morissette zijn binnen.. Woepie doepie ^^.. Heb der echt zin in.. Wauw dat word me eerste concert van Alanis :D:D.. Oja zijn nog kaartjes beschikbaar dus als je zelf nog wilt gaan moet je maar even op ticketmaster.nl kijken ofzo.. :D:D.. Check:

 • Lieve Diertjes..

  Ik was dit weekend in Blijdorp.. Boeiend he? De diertjes daar iig wel.. Bedoel kijk hoe lief: Lief he? Wanneer ik weer is met een echte blog kom? Ik zou het werkelijk niet weten.. Gegroet..

 • Verhuizing..

  Nee niet ik maar Theuntje.org.. Alle bits en bytes worden binnenkort overgezet dus mocht je opeens theuntje.org niet meer kunnen bereiken weet je waar het aan ligt.. Niet dat dat heel veel mensen zal storen denk ik.. Maar goed.. Hosting word overgeplaatst en domein moet worden verhuist.. Maar dat komt wel goed.. Ik houd jullie…

 • Ik zoek werk..

  Weet je wat voor mij? Of heb je wat voor mij? Geef het dan aan mij! Ben wel aan het solliciteren hier en daar en kom ook op gesprek maar ik wil werk..  Voor dit weekend nog 3 gesprekken.. Maar goed.. Heb je nog wat laat het me weten!