Reacties..


Or the lack of them.. Ik krijg geen reacties meer.. Waarom niet? Zal ik vertellen waarom.. Omdat mijn berichten nog niet meer boeien.. Niet dat ze wel ooit boeide.. Maar ik maakte in het begin van me blog van die leuke verhalen over alles en nog wat en dat werd dan een heel verhaaltje en dat typte ik dan lekker door en had ik alweer wat lees voer voor jullie mensen.. Maar het probleem is dat dit soort dingen niet geforceerd moeten worden en dat ze gewoon spontaan me vingers uit moeten gaan rollen..

Ik bedoel ik kan wel leuk gaan neerzette dat ik vandaag mijn contract ondertekend heb bij Manpower voor werk bij Denso als Warranty Assistant maar dat is niet leuk want dan lees je het en dan denk je boeiend.. Net zoals bij dat bericht hier onder over Alanis Morissette.. Dat is gewoon informerend en niet amuserend ik zou er een heel verhaal onder moeten zetten terwijl het eigenlijk alleen maar gaat om dat ik kaartjes heb voor een van de beste artiesten op deze aarde maar dat kwam er gewoon niet van en ik weet niet hoe dat komt..

Misschien gaat het binnen kort weer veranderen want de R is niet meer in de maand ik heb geen flauw idee wat dat met iets te maken heeft maar het kwam zomaar in me op en daar gaat het allemaal op als je een leuk verhaaltje wil neer zetten wat mensen lezen wilt.. Want serieus wat is leuk als je het forceert.. Ik heb nooit oprecht genoten van iets doen wat ik alleen zou doen om het te doen voor iemand anders waar ik het niet voor over hebt.. En deze blog heb ik het blijkbaar niet voor over.. En misschien moet ik dat ook wel doen maar dan maakt het weer niet ik en dan word mijn blog niet mijn blog maar gaat het over een persoon die op internet bekend staat als “Theuntje” en normaal door het leven gaat als ene “Theun Evers” en dat wil ik niet.. Want ik ben net zo gek hier als ik in het echt ben als het er even toe komt..

Jeej Theun heeft dus weer een baan wat hier boven ook al te lezen staat.. Ik ga a.s. vrijdag beginnen en ik heb er hartstikke veel zin in.. Nou ja eigenlijk wel.. eindelijk weer is een ritme waar ik me verplicht aan moet houden.. Want hoe ik het nu doe is niet echt gezond voor mijn leven.. Maarja we gaan toch allemaal dood want we krijgen tegenwoordig overal kanker van en krijgen van alles straling dus ja mijn levenstijl zal niet veel uitmaken..

En ik wil weer op vakantie.. gewoon weg het idee van wauw zo mooi hier en gewoon even lekker weg van huis.. Mijn moeder gaat vannacht vliegen naar Griekenland voor freakin 2 en een halve week.. Zo jaloers.. Nou ik mag haar teminsten vannacht om 5 uur naar Schiphol rijden dus ik maak er ook wat van week.. En ik heb dan 2.5 week om de koelkast en vriezer op orde te eten.. Als je zin hebt om mee te graven in de avonturen van onze koelkast dan ben je bij deze uitgenodigd..

Jeetje ben blijkbaar alweer een tijdje aan het typen en ik hoop echt dat ik deze keer wel reacties krijg van mensen.. zoals ik bijvoorbeeld destijds kreeg op mijn mooie gedichtje.. wat trouwens de eerste search result is als je bij google “theun evers” in typt.. (link).. Misschien moet ik maar weer is een gedichtje proberen..

Het lastigste bij dichten vind ik altijd de eerste zin te schrijven
Want het schijnt iets waar je met het hele gedicht bij moet blijven
Als je zou beginnen met schrijven dat ik gek zijt
Dan is dat iets waar ik me de rest van mijn gedicht in bijt

Want mensen vinden de eerste indruk van groot belang
Mensen vormen graag snel hun mening want vooroordelen is een grote drang
Sommige vinden indrukken en meningen van andere zo belangrijk
Dat ze zichzelf vol lullen met leugens en hebben een groot fantasierijk

Een wereld waarin zij oppermachtig zijn en leven als een koning
Maarja dat is niet voor mij ieder zijn ding
Ook al is het niet altijd positief
De wereld is nou eenmaal niet zo rooskleurig en lief

En wie zich daaruit wilt lullen met leugens moet dat zelf weten
Het maakt het voor de kindertjes in afrika niet makkelijker om te eten.. (© Theun Evers)

Ok like wauw.. dat was waarschijnlijk het meest verschikkelijke gedicht wat er ooit geschreven is.. Het enige wat er goed aan is dat het rijmt haha.. Nou ik hoop dat ik mijn bezoekertjes waar er nog maar zo weinig van zijn heb kunnen amuseren met dit verhaaltje.. En als dat zo is.. en mensen weer reageren.. Krijg ik weer meer motivatie om te gaan schrijven.. En zo loopt de cirkel rond.. Verhaaltjes hebben reacties nodig om te eten zeg maar..

Nu nog mijn wijze zin: Controleer vaak genoeg je banden spanning dat scheelt echt benzine! (heb vandaag de banden op spanning gebracht en ik moet zeggen dat er VEEL te WEINIG bar in zat.. maar goed.. )

Cheers


5 reacties op “Reacties..”

 1. Jeeetje wat een tekst wel leuk gedicht hoor

  hierbij je 2e reactie…..wilde 1e zijn maarja ik lees zo langzaam…

 2. Nou lekker weer geef ik commentaar neemt hij het niet tot zich, maak ik er nog eentje. He He, eindelijk daar is eindelijk weer eens een verhaal van theun. Je weet ik lees het altijd en vindt het ook fijn om te lezen, het is je deze keer dan ook weer gelukt. Zal de volgende keer wat nare commentaar geven zodat je inspiratie krijgt om op de echte theun wijze verder te kunnen gaan.

  Maar zoals ik al zei vindt het weer leuk om te lezen en wacht al op de volgende, groeten en tot . . . . . . . Rieks.

 3. Gedicht is leuk hoor Theuntje! En je hebt er weer een reactie bij 🙂

  Echt coowl dat je weer een nieuwe baan hebt 😀 hopelijk bevalt deze baan je goed en heb je het daar heel erg naar je zin!

  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.