50% Korting bij Vavoom! Dubbele afboeking..


Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van Vavoom maar ik zag een advertentie waarbij hun best wel leuke boxers nog maar 10 euro per stuk kosten en waar je geen verzendkosten betaald. 30 euro voor 3 boxers die erg lekker zitten is een prima deal toch?

2 x 30

Alleen hebben de grappenmakers bij Vavoom zo’n veilige betaalomgeving dat wanneer ik met mijn creditcard betaalde ik een foutmelding kreeg waarin stond dat de transactie mislukt was. Vervolgens deed ik braaf opnieuw betalen met iDeal. Echter zie ik vandaag tijdens het invoeren van mijn gegevens in Yunoo (blijkt het toch nog ergens goed voor te zijn) dat het dus twee keer van mijn rekening geschreven is.

Administratie

Ik vraag mij eerlijk gezegd ook af hoe goed je je administratie op orde hebt als bedrijf zijnde als je het niet eens door hebt wanneer er een betaling binnen komt die niet gekoppeld is aan een bestelling. Missschien zijn ze in de tijd van een actie gewoon blij met de volledige prijs. Zojuist per mail verzocht om het geld voor het weekend terug te storten.

De actie loopt nog t/m 31 december 2010, en ik kan je echt aanraden om het te proberen want die krengen zitten lekker!


Eén reactie op “50% Korting bij Vavoom! Dubbele afboeking..”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.