And that were the good old days..: Msn


Vroeger.. jaja nu ga ik als een oude lul klinken.. Was MSN nog helemaal niet zo vanzelf spreken als het nu is.. Nou duhh.. Maar het leuke was dus dat ik me nog wel herinner hoe dat ging vroeger allemaal.. Ik was een 10 of 11 jarig snotneusje die door ze zus geholpen werd met het aanmelden van zijn eerste hotmail (Brr thank god for Gmail).. deunteun@hotmail.com.. Deunteun.. Ja vroeger.. Vroeger was ik ook al orgineel.. Had toen Deun opgepikt omdat kinderen op de duitse camping mij Deun noemde i.p.v. theun.. en het werd teun zonder h omdat me zusje zei dat je niet teveel van jezelf weg moest geven ofzo.. (Nou van dat advies heb ik heel veel gebruik gemaakt.. met me eigen blog zeurend over alles open over alles brr..)

Maar goed we hadden het over MSN.. In de tijd dat msn nog simpel was.. Je kon er mee chatten en na veel moeite lukte het dan ook om mijn trust webcam/fotocamera (die na een paar maanden overleed) aan te krijgen.. Alleen het enige probleem was altijd dat er niemand online was.. Ja in die tijd waren er nog gewoon niet zoveel mensen online enzo.. En de enige die ik in mijn msn lijst had staan waren mensen die ik kende uit het echt.. Dus als ik dan een keer op msn wou.. Belde ik een vriend op en vroeg hem online te komen om te chatten.. Omdat dat in die tijd gewoon hartstikke koel was.. En dan waren daar weer problemen met het verbindinen van de telefoonlijn.. wat geeft dat toch een heerlijk geluidje.. En na 5 minuten werd ik dan weer gebelt (we hadden ISDN) dat het niet lukte.. bedroeft sloot ik msn weer af en zo ook de internetverbinding.. Want dat koste die tijd nog gewoon geld per seconden..

Wou het er geowon even uti hebben.. Zit er al een tijdje mee in me hoofd dat ik er aan denk enzo..En ik vind mezelf vrij zielig nu ik terug denk dat ik mensen moest bellen om ze te spreken kunnen krijgen op msn..  Tis een beetje bellen dat je voor de deur staat ofzo maar dan anders.. jeetje die vergelijing klopt dus echt niet.. me hoofd klopt niet echt zo goed..

Eigenlijk als ik er over na denk heb ik in me hele *online-leven* maar 3 echte nicknames gehad.. deunteun, th3un en theuntje.. niet echt de meest orginele namen hé? Maarja wel doeltreffend.. want een jongen van 2 meter lang theun”TJE” noemen is natuurlijk al per definitie hilarish..


2 reacties op “And that were the good old days..: Msn”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.