Android 2.2 ‘over een week of twee’ beschikbaar voor de Samsung Galaxy S


Al sinds ik mijn Samsung Galaxy S binnenkreeg wacht ik al op de release van Android 2.2 ‘Froyo’ update. Het toestel zou hier een aantal nieuwe functies door krijgen en hopelijk ook wat irritante fixes die verleden tijd, zoals het slecht werken van de GPS en het vele haperen bij het opstarten van de apps (ook standaard apps als de belfunctie).

Ik besloot dus maar o een mailtje te sturen naar samsung met de vraag wanneer de update voor de Galaxy S uit zal komen. De reactie zie je hier boven in de titel, in een week of twee. Wat dus kan betekenen dat het ook pas over 4 weken binnen kan zijn maar ook dat hij morgen al uitgerold wordt via het prachtige Kies. Mocht het zo zijn dat het binnen twee weken uit komt zou het overeenkomen met wat T-mobile UK laatst poste op haar forum. Aan de andere kan wordt er in Spanje door Samsung op hun facebook pagina gezegd dat de release rond halloween zal vallen. Nu maar hopen dat het zo snel mogelijk gebeurt!

Kies prachtig? Not.. Het werkt erg problematisch er zijn veel klachten over en het werkt alleen met Windows. Op de vraag of Kies ook beschikbaar zal komen wist de medewerker mij niet te vertellen wanneer en of dit überhaupt wel uit zal gaan komen.

Hopelijk wordt de Samsung Galaxy S met de update naar Android 2.2 Froyo de telefoon die het kan zijn. Zonder de vastlopertjes en nare beestjes.


2 reacties op “Android 2.2 ‘over een week of twee’ beschikbaar voor de Samsung Galaxy S”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.