Binnen 5 werkdagen een nieuwe iPod Touch


Al sinds enige tijd werkt het rechter deel van het touchscreen van mijn iPod Touch niet meer, het wilt simpel weg niet meer aangeraakt worden. Eindelijk na anderhalve maand heb ik dan toch maar is de moeite genomen om langs de iCentre bij Centraal Station te fietsen (heerlijk tochtje van 13,72km met een gemiddelde snelheid van 20,02km/h).

Na verteld te hebben wat het probleem was met mijn lieve trouwe Theuntje’s Touch deelde de aardige meneer achter de counter mij mede dat het meestal binnen 5 werkdagen ‘gerepareerd’ wordt. En met ‘gerapareerd’ bedoel ik dan een compleet nieuwe iPod Touch opsturen naar de iCentre waarna ik hem daar kan ophalen!

Zo zie je maar dat wanneer je nog binnen het eerste jaar van je product garantie aanvraagt Apple echt het meest klantvriendelijke bedrijf is! Hopelijk gaat er na september niets meer kapot aan een van mijn Apple’tjes want dan wordt het naar = (.

Maar op dit moment, hulde aan Apple! Gelukkig heb ik nog mijn oude iPod Nano liggen zodat ik toch nog voorzien ben van muziek, maar gemakkelijk een tweet van het toilet sturen gaat nu wat minder makkelijk..

We waren zo gelukkig samen

5 reacties op “Binnen 5 werkdagen een nieuwe iPod Touch”

  1. Kijk is aan! 3 mensen met een gravatar op een rijtje! Hulde aan jullie.

    @martin.. Ik wordt niet vervangen ๐Ÿ˜ฎ en de ziel van mijn iPod staat opgeslagen op mijn mac ;).. En volgens mij wordt de garantie dan niet vernieuwd..

    @floris.. Probeer maar is voor de grap :p die van jou is namelijk al over het jaar heen dus vraag me af hoe dat dan uit pakt..

    @Jip.. Wettelijk is het inderdaad zo dat de garantie verder loopt maar voordat je dat er bij Apple uit hebt gekregen ben je wel even verder..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.