Chatroulette: zie onbekende piemels!


Vannacht rond een uurtje of een liet oud klasgenootje Tim mij de site www.chatroulette.com zien. Het enige wat je ervoor nodig hebt is teveel tijd en een webcam. Op het moment dat je inlogt en toestemming geeft voor het gebruiken van je webcam kan het tijdverdrijf beginnen!

Zoals de naam als aangeeft wordt je met willekeurige mensen in contact gebracht waarbij ook de webcam geactiveerd is en waarmee je dan kan chatten. Op het moment dat je iemand niks vindt kan je op ‘next’ drukken en dan ga je door naar het volgende ‘slachtoffer’.

Het tijdstip van mijn inloggen was wellicht niet een al te zorgvuldig gekozen moment want in de nachtelijke uurtjes zitten er veel vieze mannetjes/jongetjes op die hun webcam niet braaf op hun hoofd hebben gericht maar op de penis of de boxer. En als je dat leuk vindt is het ook een geschikte site voor jou!

Dat baart natuurlijk gelijk zorgen bij de oudere mensen. Want inderdaad, wat nou als twee meisjes van 13 jaar de site ontdekken en allemaal van die piemels zien? Die zijn dan gebrand voor hun leven en willen voortaan niks anders meer dan vlees van de keurslager! Dus een beetje oppassen bij deze site is wel een vereiste ;).

Uiteindelijk ben ik maar 5 minuten op de site gebleven en heb ik voornamelijk veel doorgeslikt tot ik bij een kale man uitkwam en waarbij ik het niet kon laten om te vragen waar zijn haar was.


4 reacties op “Chatroulette: zie onbekende piemels!”

  1. Die piemels zitten er niet alleen 's nachts hoor. Chatroulette blijkt het in Amerika nogal goed te doen, en daar is het gewoon 4 uur 's middags als het bij ons 1 uur 's nachts is. Beetje bullcrap dus.

    En die meisjes van 13? Ach, dat duurt toch nog maar hooguit twee maanden voordat die het eerste willekeurige geslachtsdeel naar binnen geschoven krijgen, dus ook dat maakt niet uit.

    Maar wat dacht je van het 13-jarige negertje dat ik laatste op CR tegenkwam die even vrolijk zijn niet veel blankere aanhangsel liet zien? Dat is meteen weer een heel ander verhaal.

  2. Ow die 13 jarige neger was ik niet tegen gekomen. Zag het er leuk uit? En ja dat is natuurlijk ook een 'probleem' dat jongere zich zo gaan tonen aan onbekende mensen. Ach.. ieder zijn kick he?

  3. En tóch vind het leuk om een beetje rond te klikken op die site. Ondanks alle geslachtsdelen en topless vrouwen (!) vind je er nog steeds veel leuke, aardige, aparte en interessante mensen.

    Bovendien is er een rapporteerknop voor al de ongeweste dingen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.