Clooney wordt Brosnan, Brosnan wordt centaur


George Clooney in Up in the AirGister ging ik naar de film ‘Up In The Air’ waarin George Clooney heel Amerika door vliegt om mensen te ontslaan in opdracht van bedrijven. Een film met een niet al te in elkaar gevlochten verhaallijn, maar dat maakte mij echt niet uit. Als ik naar een film ga met George Clooney ga verwacht ik altijd een stijlvolle man met scherpe opmerkingen en een gezicht dat altijd helemaal perfect is.

Bij ‘Up In The Air’ (en bij Burn After Reading ook een beetje) is George een ander soort acteur, ik weet niet precies hoe het te beschrijven valt. Misschien een beetje de man die we kennen? George zou je buur of je vader kunnen zijn (niet mijn vader want die acteert beter). Maar de beste omschrijving zal nog wel zijn ‘Pierce Brosnan’. Net als Pierce is George nu aaibaar en misschien een beetje een softy geworden. Kan natuurlijk ook gewoon aan de leeftijd liggen.

Maar goed, als George Clooney dan Pierce Brosnan is. Wie is Brosnan dan? Daar ben ik vandaag achter gekomen! Brosnan gaat namelijk voortaan door het leven als centaur! Kan een acteur het nog beter doen? Hij was eerst ’s werelds meest gevreesd spion, zong daarna de sterren van de hemel (letterlijk) in Mamma Mia en is dus nu een Centaur. Tenminste in de film ‘Percy Jackson And The Lightning Thief’.

Brosnan is trouwens niet de enige spion die veranderde in een mythisch wezen. In 1996 speelde Sean Connory namelijk al de draak ‘Draco’ in de film Dragonheart. Dan is het nu de vraag waar Daniel Craig in zal veranderen.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.