Cola?


Ben je na een avondje werken dorstig naar wat te drinken. Dus kom je aan op Hoofddorp Centraal, daar zie je een automaat staan waar drankjes in worden bewaard. Ik trotseer mijn slimheid om het niet te kopen en loop naar de automaat voor een flesje Fanta Lemon.. uitverkocht.. Fanta Orange dan maar.. uitverkoch. Coca Cola dan maar.. jeej die werkt wel..

Automaat
De duivelse automaat

Het enige probleem is.. dat Servex blijkbaar een ander idee heeft bij cola dan ik.. Wat ik kreeg was een flesje Chaudfontaine.. Ik ga toch verdomme geen 2 euro betalen voor een halve liter water? Moet wel gestoord zijn.. Dus ik bellen naar het nummer dat zich op de automaat bevond: “Helaas wij zijn momenteel niet bereikbaar om uw klacht te..” blabla..

flesje
Het flesje cola volgens Servex

Ik zal ze morgen bellen en dan zullen ze van me horen! Kan zo niet.. Heb torstende dorst en dan krijg ik niet eens me drinken voor 2 euro.. Heb het flesje natuurlijk niet open gemaakt.. Want dan gaat de kwaliteit verloren..Er staat namelijk op de verpakking:

“Gedurende meer dan 60 jaar wordt Chaudfontaine gefilterd door de natuur zelf.  Beschermende en filterende rotslagen tot op een diepte van 1600 meter geven dit water een uniek kwaliteit. De zeldzame, thermale oorsprong maakt Chaudfontaine tot een zeer bijzonder, natuurlijk mineraalwater dat schitterd door zuiverheid en kwaliteit.”

U-hu.. zal het ook zeker proeven dat verschil tussen dit flesje water en die van de Aldi.. Maar goed.. Daar ging het niet over het ging erover dat ze mij bedonderd hebben en dat pik ik niet!

dus.. to be continued


4 reacties op “Cola?”

  1. k'Wil wel de afloop weten van het hele verhaal, denk namelijk dat het nog wel een tijdje zal duren voor men tijd heeft om je klaagt te behandelen.

  2. Nou zeg.. dat ging ook makkelijk daar..

    "Onze excuses voor het ongemak.

    Wilt u ons uw bankrekeningnummer laten weten, dan zullen wij het bedrag binnen 5 weken aan u overmaken."

  3. nounounou, dat ging wel erg … dubieus… En dat probleem heb ik wel vaker :(. En ik wil gewoon ook een broodjesautomaat :p. Jammer dat de versheid dan in het geding zit :P.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.