De reden voor het lage aantal reacties..


Ik heb een lange tijd gedacht dat het aan mij lag (zie hier), het lage aantal reactie die ik op mijn blogs kreeg. En dat klopt ook! Ik ben er eindelijk achter.

Normaal reageren mensen veel meer op blogs (zoals ook bij mij in het begin) omdat er heel veel onjuistheden inzitten en omdat er vaak wat op te merken valt aan de post die geplaatst worden door de Bloggers.

Echter ben ik nu al 2.5 jaar blogger en kom ik tot de conclusie dat mijn blogs gewoon te briljant en zonder fouten geschreven worden.

En ik maar denken dat ik niet goed kon schrijven, ligt het gewoon aan mijn bezoekers dat zij geen sterkere argumenten kunnen geven dan mijn waarheden.. toch?


7 reacties op “De reden voor het lage aantal reacties..”

   • Grammaticale fouten? Check.
    Oninteressante onderwerpen? Check.

    Conclusie: Je leven is niet interessant genoeg om te blijven lezen.
    De meeste bloggers die gedurende een langere periode grotere aantallen bezoekers houden, hebben het vaker over gebeurtenissen die zich niet direcht in hun leven afspelen, zoals actualiteiten. Dit zijn dingen waar mensen zich mee kunnen relateren.

    • Ben ik niet de eerste die toegeeft dat mijn blogs vol fouten zitten? En ben ik niet de eerste die toegeeft dat mijn blogs oninteressant zijn?

     Ik zou is wat meer van mijn leven moeten posten zou het juist interessant worden. Maar ik ben een beetje terughouden. Hopelijk dat dat veranderen gaat en ja ik moet inderdaad ook meer schrijven over actuele gebeurtenissen. De laatste onderste 4 posts op mijn homepage zijn trouwens wel erg nieuwsgericht en waar mensen zich mee kunnen relateren.

     Vindt het overgens wel erg jammer (en vooral zwak) dat je je comment anoniem plaatst. Vindt het erg leuk dat je feedback geeft maar wees dan tenminste ook mans genoeg om te reageren onder je eigen naam.

 1. Volgens mij hebben de meeste mensen je gewoon in hun filters geplaatst. Overigens doet Outlook alle berichten van theuntje.org al helemaal vanzelf in de spambox.

 2. Het ligt aan de manier van schrijven, aan de lengte van blogs en aan het feit of je bij anderen reageert, heb ik dan weer uitgevonden. En ohja; ik ben al 3,5 jaar blogger.
  En het ligt volgens mij niet aan het feit of je zonder fouten schrijft. Want als je met fouten schrijft en mensen het opmerken is het toch ook niet meer leuk om te bloggen?
  Dus probeer eens een dag bij zoveel mogelijk blogs te reageren en kijk dan eens wie terug reageert! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.