De waanzin van Primark Hoofddorp


Opening Primark Hoofddorp

Denk je even leuk naar de opening van Primark in Hoofddorp te gaan (vandaag 24 november) kom je in een bizarre drukte terecht! Samen met @HarmL stonden wij 15 minuten buiten in de kou te wachten en werd de rij verplaatst naar een ‘handig’ zigzag-hek-werk.

Niet voor de heren?

Nadat we eindelijk binnen mochten was de drukte te overzien. De heren afdeling was erg rustig. De heren afdeling is bij Primark Hoofddorp schrikbarend klein. Ik gok dat zo’n kleine 15% (of minder) van de gehele vloeroppervlakte is ingericht met kleding voor de heren. Ze hebben waarschijnlijk meer keuze in dames ondergoed (BH’s die je tieten twee maten groter maken.. FTW!) dan herenkleding.

De wachttijd voor de kassa bedraagt..

Nadat we zo’n 20 minuten op de herenafdeling rondgelopen hadden en telkens opnieuw constateerde dat we dat net ook al zagen liggen besloten we maar om naar de kassa te gaan. Naar de kassa.. bij de kassa begon de rij die helemaal tot aan het einde van de winkel zigzaggend door het damesondergoed heen stond te wachten. Wij hebben denk ik een krap uurtje daar in de rij gestaan. Ik miste eigenlijk wel de borden die je ook bij de Efteling hebt waar wordt aangegeven wat de verwachte wachttijd is.

Het kassa systeem is bij de Primark erg goed. Mensen staan in een algemene rij en mogen doorlopen naar de vrije kassa als het nummertje verschijnt en het omgeroepen wordt (Waarom doen ze dat niet bij meerdere dingen als de Pathe, McDonals e.d.? .red).

Bizar lange rij

Nadat wij eindelijk naar buitenliepen met pijnlijke ruggen en knorrende magen zagen wij dat de rij die buiten stond zich op dat moment geviervoudigd had. Blij dat wij al om 12:30 (+/-) bij de Primark waren gearriveerd. Met een beetje pesterige gedachte zwaaide we een beetje langs de lange rij met onze Primark tassen.

Foto’s

Tijdens het lange wachten had ik meer dan voldoende tijd om een aantal foto’s te maken. Hierboven in het artikel staan al een aantal foto’s maar hier is de gehele collectie van 17.

Nooit meer

Ik heb vandaag een belangrijke les geleerd. Ga NOOIT maar dan ook NOOIT naar de opening van een Primark vestiging. De drukte en de rij voor de kassa is zo lang dat het bijna niet meer leuk is. Gelukkig stond ik niet alleen en had het wel gezellig met @HarmL in de rij maar de huilende kinderen en stotende tassen waren zeer irritant.


8 reacties op “De waanzin van Primark Hoofddorp”

  1. You didn't even mention the worst: het wachten tussen het damesondergoed is al onplezierig, maar die kleine kinderen achter je in de rij zijn vaak nog dodelijker. Voortdurend tegen je aanlopen, aan je winkeltashangmandding hangen en last but not least verschrikkelijk hard huilen.

  2. Aahahahah o m g !, ik check www op hyves zie ik jou ertussen staan , ik stond toen achter je ,

    het meisje met de zwarte haren en zwart jasje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.