De zoektocht naar een banaan


Ik ben eigenlijk op zoek naar een baan maar ik typte om nog een volstrekt onbekende reden banaan. Het is wel zo dat ik doordat ik een baan heb eventueel een banaan zou kunnen kopen maar dat ligt weer iets te ver gezocht dunkt mij.

Een leuke baan in de omgeving van Dordrecht, moet toch niet al te moeilijk zijn? Het is helaas wel wat moeilijker dan ik had gedacht. Vergeten dat de omgeving Dordrecht (en dus ook Rotterdam) voornamelijk mensen zoeken die dingen kunnen lassen of orders picken of ander fysiek werk waar ik mijn eigen maar niet aan moet wagen. De pool met administratieve banen is hierdoor natuurlijk alweer een stuk kleiner. De zogenoemde ‘crisis’ werkt ook niet in mijn voordeel.

Voerde ik een paar jaar geleden mijn CV in op monsterboard.nl en nationalevacaturebank.nl kreeg ik binnen een week al zo 5 a 10 belletjes en mailtjes met, voornamelijk uitzendbureaus, die voor mij een leuke baan zouden hebben. Nu waren dat er niet meer dan twee.

Maar ik geef niet op! Want ik ga vandaag weer lekker aan de sollicitatie bij verschillende werkgevers in de omgeving van Dordrecht. Die baan is namelijk essentieel om mijzelf te kunnen verhuizen naar Dordrecht. Mocht jij/u wat leuks voor mij hebben laat het dan weten. Vraag alsjeblieft niet wat voor een baan of welke sector mij wat lijkt want dat weet ik niet. Ik weet in ieder geval wel dat ik dus geen productie werk ga doen en een callcenter hoeft voor mij ook niet. (ik ben wel een beetje veeleisend he?)


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.