Een dictee, een baan


Een dictee, dat heb ik in jaren niet meer hoeven doen enn nu is het doorslaggevend of ik een baan krijg of niet. Met al een aantal fouten in de vervormingen hoop ik dat mijn dyslectie mij niet nekt in deze sollicitatie bij Unamic voor de functie ‘Adviseur OV-Chipkaart’.

Het dictee is achter de rug en ik heb hem gehaald met 3 fouten en daar ben ik best trots op. Nu maar hopen dat ik word aangenomen hier in het mooie Haarlem.

Bovenstaande schreef ik tijdens mijn interview, op papier, en ookal is alles bekend na dit uurtje is het wel een leuke manier om te bloggen, een chronologisch verhaal.

Zoals die titel al doet vermoeden heb ik inderdaad de baan gekregen en zal op 18 mei mijn training starten. En dan kan ik jullie spoedie alles vertellen over de OV-chipkaart. Twee banen, Unamic voor het geld en TukTuk omdat het me erg leuk lijkt. Op 14 mei zal ik voor het eerst in de TukTuk gaan rijden in het opdracht van het GVB.

Al met al ben ik dus lekker bezig met het openbaar vervoer. Zal toch wel graag nu een vrij reizen kaart willen hebben voor het OV.


Eén reactie op “Een dictee, een baan”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.