Eindelijk compensatie NS voor de vaste klant


Vandaag kreeg ik eindelijk een mailtje waarin ik als voordeelurenkaart-houder (samen met alle andere NS-abonnementhouders) ook een compensatie krijg. Namelijk een gratis upgrade van de tweede naar de eerste klas voor een dag. Altijd goed om eindelijk een keer voldoende beenruimte te hebben.

Graag bieden wij u een gratis Overgang 2-1 dagkaart aan waarmee u in combinatie met een 2e klas kaartje een hele dag 1e klas kunt reizen met NS-treinen. Een gebaar waarmee wij onze waardering voor u als vaste klant willen uitdrukken.
U bestelt uw Overgang 2-1 dagkaart hier.

Ik moet alleen nog wel even wachten tot ik het kaartje mag gebruiken. Je moet namelijk kiezen of je een kaartje wilt dat je mag gebruiken in april/mei/juni wilt of in juli/augustus. Ik heb voor het eerste gekozen want in de zomer wil ik natuurlijk wel in de overvolle eerste klas zitten onderweg naar een badplaats met alle zwetende medereizigers, heerlijk!
Ze hebben tijdens de storingen maar liefst 900.000 consumpties uitgedeeld! Verdeeld over kopjes thee/koffie, kommetjes erwtensoep en belegde broodjes. En ik moet zeggen, de thee was lekker!

Nog even een mooie filmpje gevonden waar je duidelijk kan zien hoe onderkoelt de NS-treinen waren.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.