Google..


Ik wil op nummer een komen met de zoek term “Theuntje”.. Sta op dit moment nog 3de op de zoekterm Theuntje .. Dit komt allemaal door die verdomde schoenenwinkel “Theuntje’s kinderschoenen”.. Alsjeblieft meneer Google zet mij op nummer 1 van Theuntje.org.. Dan ben ik weer helemaal blij en dan kan me dag niet meer stuk haha..

Ow ja hoor.. En als ik op Theun Evers zoek dan komt Theuntje.org ook pas op de derde plek.. Dat is toch van den zotte.. 2 Sitedeals.nl pagina’s boven mij.. ze hebben waarschijnlijk gewoon een hele goede SEO..

Dan gaan we is kijken op de zoekterm “Theun”.. Al op pagina 8 vinden we iets van mij wederom van Sitedeals.. De schrijver van het boek “Het meisje met de rode haren” Theun de Vries komt op bijna al die zoekresultaten daarvoor.. Nu even op zoek gaan naar theuntje.org.. Pagina 10.. Buig voor mij! Want ik ben koning.. aldus de volgende domeinnaam http://www.theunkoning.nl/..  Op pagina 17 vind ik een profiel van mij op het TBforum.. nog steeds mijn site niet gevonden.. Op pagina 20 weer een bericht van mij op Sitedeals..

Zit nu op pagina 45 en ik geef het maar op.. Als je op “Theun” zoekt komt je nooit uit op theuntje.org.. Ben zelfs al een Japanse site tegen gekomen.. Zucht.. Misschien ooit.. Als jullie me allemaal aanspreken met Theun in jullie reactie haha..  Toch nog even stiekem naar pagina 50 gegaan.. Maar in 500 resultaten staat Theuntje.org er niet in.. ik ben wel te vidnen.. via verschillende andere sites.. maar niet iet swat naar hier leid..

Dus.. even verveeld me google ^^..


4 reacties op “Google..”

  1. Blijft toch schitterend hoe dat adsence zo snel me pagina heeft doorgelopen en weet dat hij Google reclames laat zien.. schitterend 😛

    Misschien moet ik is proberen om een pagina vol te zetten met allemaal woorden als poesje en erger 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.