Heb je nooit..


Van die momenten dat je haar gedaan word door je vriendje en je begint een blog te schrijven?

Nou ik dus wel want vandaag is zo een dag.. Hij zit me de hele tijd uit te lachen spoot net een halve bus mouse leeg op me hoofd.. dus dat belooft wat.. Misschien dat ik straks nog wel wat foto’s van Thierry’s creatie laat zien..

Als iemand die bezig is met je haar “tja”zegt is dat niet al te positief heh? Hij is ook weer gestopt ik heb geen flauw idee hoe me haar er nu uit ziet..

Ow hij gaat wel verder.. huppa nog meer mouse alsof het nog niet genoeg was.. Nouja liefde gaat door het haar heh.. Met wit spul enzo..

“het werkt ook voor geen fuck” “oeh das beter” “je hebt goed haar” kreten die mijn vriendje uitslaan tijdens het doen van mijn haar.. en nog meer mouse..

ben gewoon een life verslag aan het uitbrengen van hoe mijn haar gedaan word hier.. hmm.. misschien moet ik wel zo een life reporter worden ofzo van 2 meter lang.. “gosh nuttlooss die blog van jou”

nou ik mag even kijken.. let’s see.. en word weer hard uigelachen.. er “kan er niks van”kraamt ie uit.. nouja het is goed dat het midernacht is anders had ik een klacht ingedient.. oow hij gaat weer verder hoor..

nou lieve mensen slaap lekker

xx

Theuntje.. en haardoener Thierry..


6 reacties op “Heb je nooit..”

  1. jojo man,

    Zo te zien heb je hier en daar flink je site geupgrade.

    Anyway een mede kampgenoot heeft pics van de schoolkamp aan het begin van het jaar. Zodra ik de fotos heb zal ik je een linkje geven of melding geven. Hopelijk komt dat goed

    Groetjes Minh

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.