Het bedenken van een titel blijft wel het lastigste van een blog..


Waar is die tijd toch gebleven dat ik elke dag poste.. Volgens mij is dit nu al de zoveelste poging om weer is te beginnen.. Zoveel werk vergt het niet en het is best leuk om me blogje bij te houden.. Krijg er alleen de laatste tijd echt geen motivatie meer voor ofzo.. Maar ik wil het graag dus ga ik gewoon een zelfmotivatie doen en mezelf verplichten om minimaal 2 blogs per week te plaatsen.. Met minimaal 200 worden anders word het niveau ook niet heel erg hoog..

Ik heb komende tijd in iedergeval weer veel om over te schrijven.. Oja? Waarover dan? Nou ik krijg als het goed is mij nnieuwe telefoontje: HTC TOUCH 3G Brown.. Als de postbode teminsten langs komt morgen wanneer er iemand thuis is anders moet ik tot volgende week wachten.. Ten tweede Lips voor de xbox 360 komt binnenkort uit waarover ik eerder berichten –Klik-.. Misschien zou ik weer is een update moeten geven over me vissenbak.. Maar ik weet niet of dat wel zo verstandig is met de helft van me vissen die verdwenen zijn een bak vol slakken en telkens maarweer terugkomend kroos.. Maar dat ter zijde..

Leukere dingen zijn er nog genoeg.. Ik ga namelijk aan het eind van het jaar vanaf 22 december met mijn lieve mannetje een weekje vakantie houden in het mooie Berlijn in een prachtig vier sterren hotel.. Voor een prikkie natuurlijk.. ik blijf een nederlander ;).. Gaan daar lekker heen met de trein gaat helemaal goed komen..

Ondertussen is Theuntje.org alweer 15 maanden online.. Ik heb echt me goede momenten gehad en ik hoop dat ik dat dus ook weer ga beleven door extra leuke en goede berichten hier te typen of misschien zal ik wel weer is een mooi gedichtje schrijven.. Of misschien is wat filmrecensies gaan plaatsen.. Ik ga namelijk naar best veel films.. Minimaal 6 per maand ofzo allemaal dankzij mijn mooie Pathé Unlimited pas natuurlijk.. Kost me meestal maar 3,70 voor een Grolsch erbij.. Dus zo voordelig is het uiteindelijk niet.. Maar zo ben ik ook naar de meeste prut films kunnen gaan (Lees disaster movie, die film zit echt zo prut in elkaar dat het niet eens grappig meer is!)..

Over me werk heb ik niet zoveel te vertellen behalve dat ik nu bijna een half jaar zit bij Denso Europe.. En het gaat er heel lekker allemaal.. Behalve paar probleempjes met mijn uitzendbureau Manpower en een salaris issue maar daar gaan we vast wel uit komen!.. Valt me trouwens wel op dat er nog nooit een opmerking gekomen is van een van me collega’s over mijn blog.. Bedoel het is toch wel makkelijk vindbaar als je zoekt op Theun Evers.. Zo dat is weer een hulpje voor Google om me sneller te vinden..

Hoe vinden jullie trouwens mijn nieuwe huisstijl? het nis een beetje leeg enzo.. Maar dat is misschien wel goed want dan kijken jullie echt naar mijn schrijfsels.. Zou wel leuk zijn.. Moet hier en daar nog een beetje get(he)uned worden..

Oeh wat me net binnen schoot wat misschien wel leuk is om te doen is een soort van “Waar is Theuntje nu verslaafd aan” ding houden OFzo.. Iets van Theuntje is nu verslaafd aan Fallout 3, Red Alert 3, kloten met ze ASUS EE PC.. Bios.. Mooie zou zijn als daar een ding bij komt “Het regulair updaten van Theuntje.org.. Ben tegenwoordig niet zo snel meer heb ik het idee..

Nou mensen may the force be with you  (Sorry zijn net begonnen met de prequel van Star Wars te kijken) en ik hoop van harte dat ik binnenkort weer een leuke nieuwe update zal kunnen plaatsen! Want ik weet dat ik mij mis op me blog! Weet niet hoe dat met jullie zit.. Maar ik vind dat ik wel wat meer mag plaatsen..

Nu nog even mijn final zin mijn logische zin of mijn spreuk voor deze keer:
Als je ruitensproeivloeistof wilt bijvullen doe dat dan wanneer je kan zien waar je het in gooit, anders heb je grote kans dat het er voor de helf naast gaat

Met die wijsheid sluiten wij af.. Bedankt voor het lezen.. En tot ziens.. Daag


4 reacties op “Het bedenken van een titel blijft wel het lastigste van een blog..”

  1. Bedankt voor je tip wat krassen betreft!
    Maar omdat ik mijn mobiel pas nieuw heb, ben ik ook extra voorzichtig 🙂
    Of jouw HTC TOUCH 3G Brown minder kras-aantrekkend is kon ik niet vinden bij de recensies van deze mobiel.
    Eigenlijk moet je de mobiel beschermen met een mooie case. Ik hoop voor jou dat je de nieuwe HTC morgen hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.