Hip met muziek, dans en graffiti? Hop dan op 12 september naar Den Haag!


Hiphop, breakdance en graffiti gaan hand in hand. Samen vormen zij de basis van hét internationale hiphop-event in Den Haag: I LOVE HIPHOP. Zondag 12 september kun je dit festival bezoeken op de BINK36, het creatieve centrum van Den Haag. De entree is gratis.

I LOVE HIPHOP heeft vier areas. Zoals elk jaar brengen nationaal en internationaal bekende hiphop-artiesten een optreden op de Main Stage. Op Wilde Westen podium geven lokale jonge talenten rap showcases. Voor Bomb The Planet zijn graffitikunstenaars uit verschillende windstreken uitgenodigd om een ‘piece’ (wandkunstwerk) te maken. En ook deze editie zal de finale van de Europese breakdance battle Jammin On Beat plaatsvinden.

Jammin On Beat
De voorrondes voor Jammin On Beat zijn nog volop in gang. Breakdancers uit Nederland, België, Duitsland en Polen battelen om de beste te zijn. De beste 16 crews en solodansers uit deze voorrondes staan in de finale op I LOVE HIPHOP.

Vorig jaar trok I LOVE HIPHOP ruim 3.000 bezoekers. Creativiteit en positieve energie kenmerkten deze dag. Hoofdacts waren Black Milk en Delinquent Habits. De line-up voor dit jaar wordt op zijn minst geëvenaard en zal in de loop van de zomer worden bekendgemaakt!

I LOVE HIPHOP is een initiatief van Stichting Aight in samenwerking met Stichting Musicon. Stichting Aight organiseert daarnaast diverse andere events activiteiten zoals workshops en jams in alle elementen van hiphop (rap, dj, graffiti en breakdance). Aight huisvest het Haags Hiphop Centrum (H3C) en het Haags Graffiti Platform (HGP).

Do you LOVE HIPHOP?
Van 12.00 tot 22.00 uur kun je I LOVE HIPHOP bezoeken op het terrein van de BINK36 in Den Haag. Toegang is gratis. Kom op zondag 12 september naar Den Haag voor mooie dag vol hiphop, rap, breakdance, DJ’s en graffiti!

Houd www.ilovehiphop.nu in de gaten! Binnenkort kun je hier het complete programma bekijken!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.