Hoe kan je vrijen als je onzichtbaar bent?


Wat mij altijd gebeurt als ik film kijk is dat ik erg veel op details let en of dingen wel werkelijk kunnen. Dit maal was het bij de nieuwe fantasy film Harry Potter and the Deathly Hallows. Die ik afgelopen woensdagochtend in de Pathé Arena zag bij de zogenoemde nachtpremière om 0:00.

Op een gegeven moment wordt in de film uitgelegd over de drie relieken die de Dood uitreikt aan de drie broers. Wat mij nu dwars zit is de onzichtbaarheidsmantal. De derde echter wenste dat hij de dood zou kunnen ontlopen, en kreeg vervolgens een onzichtbaarheidsmantel. Doordat de derde broer de mantel altijd droeg kon de Dood hem nooit vinden om hem mee te nemen. En uiteindelijk heeft de Dood de jongste broer toch te pakken gekregen omdat hij de mantel aan zijn zoon gaf.

Gelijk bij het zien van de scene vroeg ik mij af hoe het dan gegaan is toen die zoon gemaakt werd, aangezien de Dood de jongste broer gelijk zou halen als hij hem zou zien. De mantel valt over je hele lichaam dus kan je ook geen gemeenschap hebben met een dame, omdat er een mantel over de jonkheer van de jongste broer viel is overdracht niet mogelijk, dunkt mij.

Verder vond ik het wel een mooie film, voor wanneer je tijd te vullen hebt want hij is niet erg speciaal. Maar de vraag over hoe de voortplanting tot stand is gekomen blijft maar in mijn hoofd spoken. Ik hoop dat er iemand een antwoord heeft op deze brandende vraag. Want ik denk niet dat mevrouw J.K. Rowling zit te wachten op deze vraag in haar mailbox.

Trailer van Harry Potter 7.1


3 reacties op “Hoe kan je vrijen als je onzichtbaar bent?”

  1. Als je goed gekeken hebt heeft die broer de mantel ook niet volledig om, je ziet z'n gezicht enzo 😛 (dat wekt dan wel weer een nieuwe vraag op) 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.