Huisverwarming


Voor het eerst in mijn leven ga ik een huisverwarming geven, ik woon misschien dan nog wel thuis maar dat maakt mij verder niet uit. De andere bewoners (mijn moeder en haar man) zijn op dat moment toch op vakantie en kunnen jullie allemaal in een keer mijn nieuwe woonhok zien.

Er is niet echt een planning. Je kan binnen komen op 7 mei vanaf 20:00 (eerder mag ook) en je mag dan ook weer weg gaan wanneer je er zin in hebt, zolang je maar lief bent voor de buurtjes. Er zal fris, bier, thee, koffie en wat handvoedsel zijn (in de trant van chips, studentenhaver e.d.).

Laat me even weten als je van plan bent om te komen dan kan ik namelijk een beetje rekening houden met de hoeveelheden die ik moet inslaan.

Oja, mijn nieuwe stekkie is te vinden in de Maldenhof in Amsterdam Zuid-Oost, het exacte nummer weet/krijg je wel als je naar hier durft te komen.

Hoop je te zien op mijn huisverwarming. En vindt je het eng om alleen te komen dan mag je natuurlijk ook iemand meenemen.


Eén reactie op “Huisverwarming”

  1. jeej, leuk!!! Ik ga die avond eerst naar de Bijlmerbierhal, een concert van Mika. Ik ga met een goede vriend, die zal ik wel overtuigen om mee te gaan.. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.