I don’t know


Zo de titel is lekker orgineel.. namelijk een line uit een liedje die nt werd gezongen toen ik de titel schreef.. Wauw intressant hoe ik op mijn titels kom he? Waarom zuig ik hier zo in de laatste tijd? Waarom kan ik niet terug gaan naar die glorie dagen waar ik lekker uit me losse pols dingen typte en mensen die het leuk vonden en gewoon reageerde op wat ik voorn onzin uit kraamde nu lijkt het wel alsof er alleen nog saaie aankondigingen verschijnen op deze site.. En een nieuwe layout die totaal prut is aan de zijkant trouwens.. Moet gemaakt worden maar daar heb ik dan al geen vut meer voor.. Tis gewoon zo.. Ik begin iets dan is het leuk en aardige maar na een tijdje is het weer niet leuk en wil ik wat anders..

Moet me maar is gaan focussen op iets waar ik lang me aandacht bij kan gaan houden.. Of gewoon kijken of ik na 2/3 weken van het slikken van sint jans kruid wat meer zin krijg in het ondernemen en blijven ondernemen van dingen en misschien wellicht ook wel weer een studie oppakken en werkelijk wat maken van me leven! Wauw zou ik dat nou niet eens een geweldig goed idee vinden.. Enige probleem is dat ik niet zo’n best kort termijn geheugen heb waardoor ik het meeste weer vergeet.. Aan de andere kant heb ik het nu op me blog gezet dus als ik het weer is lees (niet dat ik dat echt doe maar goed) ..  dan word ik er weer aan onthouden! Woauw mijn blog als eigen geheugensteuntje dat klinkt echt geweldig! En tegelijkertijd kan ik jullie nog verblijden met mijn *kuch* intressante leven.. bon!..

Zie trouwens net dat mijn site op amerikaanse tijd draait.. Niet zo gek aangezien de server in Canada staan.. Zo blame canada moet het maar even op gaan lossen want er staat nu dat me concept is opgeslagen om 17:36 terwijl het toch echt 23:36 is! gekke software ook.. Maar enfin.. Ik ben nog steeds op zoek naar werk lieve lezertjes dus als u dit per ongeluk lezen dan bied wat aan.. Ben vrij desprate dus.. kom maar op met de aanbiedingen.. en voor de grapjurken nee ik ben niet zo desprate dat ik bepaalde handelingen ga doen voor geld.. and you know what i’m talking about..

Weet je ik ga ook geen beloftes meer maken van ndat ik meer ga schrijven ofzo of dat ik iets ga posten of iets ga maken aan de site.. Ik was bezig met een collectie pagina waar al mijn dvd’s en games op verzameld zouden worden.. intressant hé? Maar daar was ik mee gestopt dus dat moet maar weer een andere keer en ik weet niet wanneer dat word.. Misschien ook wel nooit.. Het moet wel makkelijk blijven natuurlijk.. Want ik zijt lui en ik zweer bij god (wat dat ook mag zijn) dat ik voor mij 22st niet op zal houden met lui zijn in mijn vrije tijd.. (ja dat was even belangerijk om er bij te zetten voor als er mensen me gaan googlen waar ik solliciteer..).. Dat zou trouwens ook wat zijn.. Als werkgevers mijn gaan googlen komen ze hier op uit.. Misschien is dat de reden dat ik nog steeds geen werk heb haha.. Dus nog een note voor de werkgevers.. Op het werk ben ik een stuk saaier dan dit en een stuk braver.. ok?! Mooi!

Ik word ondertussen wel beetje moe van dat thuis zitten en het vele zoeken naar werk en het niks doen.. En het wachten op die klote multiplayer van GTAIV omdat het zo klote is om in te stellen om ergens in een game te komen en dan nog te zorgen dat die mede players niet zo klote zijn dat ze team mates neer knallen of zo laf zijn om je telkens aan te rijden met hun wagen.. Zucht.. Zo die frustratie is er ook weer uit..

Weet je wat me vandaag opviel.. Dat het alweer fucking februari is.. Ik klink nu heel erg als een oud mannetje natuurlijk maar de tijd gaat zo snel de laatste tijd.. Of hoort dat gewoon als je ouder word? Want toen ik 14 was ging een jaar niet zo snel voorbij.. Maarja dat kan natuurlijk ook te maken hebben met dat ik toen ook niet een van de populairste mensen was op school en dat soort dingen.. Maar toch het is wel een heel groot verschil.. En ik ben 20 god damn.. Ik zal voor altijd nu een tigger zijn… niet dat het erg is.. Maar wel stom dat je er nooit meer af komt..

Maar mensen! Ik ga me leven verbeteren dat heb ik volgens mij al is eerder ergens in deze blogpost vermeld.. Ik wil iig dat ik in dit jaar er achter ga komen wat ik wil doen met me leven of wat mijn leven met mij wilt doen.. Daar ben ik nog steeds niet zo achter.. Bedoel als ieder zijn pad al vast ligt dan zou ik toch ook ergens bordjes moeten kunnen vinden om mij de weg te wijzen? Of ben ik al zolang geleden van dat zogenaamde pad afgedwaald dat er gewoon geen kans meer is op een bordje en dat ik maar zelf mijn kaart moet maken met mijn doel? Lijkt me wel duidelijk.. Maar eerst uitzoeken wat ik wil.. Ik zat te denken aan verpleegkundige of pedagogisch iets.. Maar dat moet ik allemaal nog uitzoeken hoor..

Het is nog steeds mijn liefste wil om gewoon iets voor mezelf te willen.. Misschien iets met een webshop ofzo dat lijkt me wel geinig en dat ga ik binnenkort ook is samen met mijn mannetje proberen we zijn nu al bezig met het testen van de software voor de shop Magento heerlijke software.. Ik ben nu trouwens al te koop in de test shop *Klik*.. Op dit moment kan je me alleen nog maar kopen met een overschrijven.. En let op er zijn nog maar 9 iks beschikbaar :p.. MAar even serieus weer.. Ik zou dus wel wat voor mezelf willen beginnen maar ik bent e laf en ik heb gewoon geen doorzettings vermogen om echt iets te beginnen en dat moet ik dus eerst veranderen voordat ik weer iets anders kan doen waar ik dan ook echt me zinnen achter kan zetten.. Om even op te sommen de volgende dingen moet ik aanwerken:

-Zelfvertrouwen (Nee dat heb ik niet heel erg.. ben gewoon soms erg arrogant)
-Gevoelens leren te kennen en er meer open over zijn
-Doorzettingsvermorgen creeen voor mijn eigen dingen
-Iets doen aan mijn snelle afgeleidheid..
-nog zat meer dingen amar daar kan ik even niet op komen..

Zo intressant he zo’n lijstje? Maar die is dan ook meer voor mij dan voor jullie.. Want het is mijn geheugensteuntje waarmee ik dingen kan onthouden dat doen geheugensteuntjes wel vaker.. En OJA! Ik wil ook weer gaan zwemmen.. (Wat nou weer.. langste wat ik volgehouden had was 3 x..) Goed dan.. Ik wil gaan zwemmen.. 2x per week in de avond.. Maar op dit moment kan ik mezelf nog niet genoeg pushen om telkens te gaan dus ben ik op zoek naar iemand die mee wilt.. Voel je je aangesproken meld je dan.. Word heel gezellig enzo.. Wil wel minimaal 40 baantjes per keer zwemmen dus je moet wel willen haha..

Goed het is nu 23:55 en ik ga maar is me peeling programma van Garnier Pure op me gezicht smeren want ik ga vroeg naar bed vandaag zodat ik er morgen weer vroeg uit kom.. Want dat mensen hoort bij mijn nieuwe programma om mezelf te verbeteren.. Dus tot de volgende keer.. En geen wijze spreuk deze keer.. Of toch wel ookal is hij wel heel doordacht enzo

Als je jezelf voordoet voor iets wat je niet bent zal jejezelf op een gegeven moment breken waardoor je het moeilijker krijgt dan als jejezelf was geweest..

Zo! Dat is eruit.. Bring on the tequila!

, ,

3 reacties op “I don’t know”

  1. Hai Theuntje:D

    Ik zag dat je miss iets pedagogisch wilde doen.. miss is sph ook iets voor jou.. Ik ga in september ook een nieuwe studie beginnen en ik wilde zelf ook iets pedagogisch en kwam uit op sph lijkt me echt een mega leuke studie 😀

    Xxx(K)

  2. Jeeeeeej iets pedagogisch is echt iets voor jou..
    Ik vind het heel goed dat je zo open bent over jezelf…

    Heeel veel kusjes Thierry

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.