[REQ_ERR: COULDNT_CONNECT] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. I love the white stuff.. – Theuntje.org
Theuntje.org

I love the white stuff..

Zijn ze niet heerlijk? Zijn ze niet verslavend? Heb in 3 dagen al 4 pakken van die Oreo’s gekocht.. Heerlijk spul.. Thanks for bringing it to the Netherlands.. Maar even serieus..

Jullie hebben vast allemaal die stomme reclame gezien van Oreo op tv met dat kindje wat zijn papa uit gaat leggen hoe hij een Oreo koekje moet eten.. Draaien.. Likken.. Dippen..

Heel leuk allemaal.. Alleen ten eerste die koekjes zijn niet los te draaien.. enige manier waarop je ze los krijgt is hard trekken en dan heb je meestal een stukke oreo in je poten.. Beetje teleurstellend als het overal zo word gepromoot om te draaien.. Dus ik vind dat ze het moeten maken enzo.. Want wil die dingen kunnen draaien.. Snik snik..

Om jullie nog wat leuks te geven hier is het nummer “The White Stuff” van Weird Al als een soort eer betoon aan de Oreo:

17 thoughts on “I love the white stuff..

 1. Martin

  Ach als je niet kan draaien zou ik als ik jou was even bellen met de consumenten lijn over geld terug ofzo πŸ˜›

  je krijgt niet wat ze beloven πŸ˜›

 2. Theuntje Bericht van de auteur

  @Thierry.. Hoe kan het dan dat toevallig al mijn koekjes telkens opgegeten worden door jou waardoor ik nog een halve doos oreo's hebben..

 3. Pingback: 47cadf78a5

 4. Pauloszz

  oreo's zijn al echt zooo lang in NL :p

  ze zijn nog lekkerder met chocola eromheen πŸ™‚ vind ik dan πŸ˜‰

  en ik vind et stom om eerst te draaien en te likken en daarna pas in de melk te doen… wat heeft dat likken voor zin? ik snap et niet :s rare dingen πŸ˜‰

 5. Theuntje Bericht van de auteur

  @Pauloszz ik heb ze al is eerder gezien in nederland ja.. maar nu is het stuk breder verkrijgbaar..

  @Marieke.. Misschien hadden de Plussen een slechte ondraaibare levering ontvangen.. oeh 99 cent.. bij de plus was de aanbieding 1,09..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: