I love the white stuff..


Zijn ze niet heerlijk? Zijn ze niet verslavend? Heb in 3 dagen al 4 pakken van die Oreo’s gekocht.. Heerlijk spul.. Thanks for bringing it to the Netherlands.. Maar even serieus..

Jullie hebben vast allemaal die stomme reclame gezien van Oreo op tv met dat kindje wat zijn papa uit gaat leggen hoe hij een Oreo koekje moet eten.. Draaien.. Likken.. Dippen..

Heel leuk allemaal.. Alleen ten eerste die koekjes zijn niet los te draaien.. enige manier waarop je ze los krijgt is hard trekken en dan heb je meestal een stukke oreo in je poten.. Beetje teleurstellend als het overal zo word gepromoot om te draaien.. Dus ik vind dat ze het moeten maken enzo.. Want wil die dingen kunnen draaien.. Snik snik..

Om jullie nog wat leuks te geven hier is het nummer “The White Stuff” van Weird Al als een soort eer betoon aan de Oreo:


17 reacties op “I love the white stuff..”

 1. Ach als je niet kan draaien zou ik als ik jou was even bellen met de consumenten lijn over geld terug ofzo ๐Ÿ˜›

  je krijgt niet wat ze beloven ๐Ÿ˜›

 2. oreo's zijn al echt zooo lang in NL :p

  ze zijn nog lekkerder met chocola eromheen ๐Ÿ™‚ vind ik dan ๐Ÿ˜‰

  en ik vind et stom om eerst te draaien en te likken en daarna pas in de melk te doen… wat heeft dat likken voor zin? ik snap et niet :s rare dingen ๐Ÿ˜‰

 3. @Pauloszz ik heb ze al is eerder gezien in nederland ja.. maar nu is het stuk breder verkrijgbaar..

  @Marieke.. Misschien hadden de Plussen een slechte ondraaibare levering ontvangen.. oeh 99 cent.. bij de plus was de aanbieding 1,09..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.