Inspiratieloos


Dat is dan ook direct de reden dat ik alweer voor een tijdje niks gepost hebt.. Maarja ik moet jullie mijn fans tevreden houden en dat kan ik makkelijk doen door weer wat onzin te gaan posten. Zo uit het vuistje.. want dat blijft het gene waar ik het beste in ben. Vaag lullen enzo..

Toets een hebben we vandaag weer gehad.. En die ging om eerlijk te zijn nog best wel goed ook :D.. Goed gevoel erover enzo.. Nu hebben we volgende week ‘alleen’ nog eventjes Statestiek.. Joepie.. En dan gaan we het volgende blok in.. en dan mogen we een ondernemingsplan opstellen.. heb er nu al zin an..

En dan zou ik jullie nu allemaal moeten gaan vertellen over mijn ervaringen en verhalen van de afgelope perioden.. Zoals elke andere blogger dat doet.. Nou dat doe ik lekker niet daar hbe ik helemaal geen zin in.. Weet je waar ik wel even zin in heb? Het volgende..

KLOTE PLUS ARGH!!!!!!!!!!!!!!!
Maarja.. nog een paar weekjes en dan ben ik daar weg.. Ik word echt serieus doodmoe van die mensen daar.. Totaal geen inzet.. Mag zoveel dingen doen die andere hadden moeten doen.. Word buiten het gebouw gesloten omdat twee mongooltjes dat grappig vinden als ik even een vuilniszak weg gooi.. En het meest vervelend vind ik nog dat de mensen een “ik werk tot 5 uur en daarna kunnen jullie doodvallen mentaliteit hebben”.. Nou teminsten dat dragen ze uit..

Dat doodvallen ken ik namelijk ook gewoon als ze op tijd om 5 uur afgelost worden.. Want dan word ik achtergelaten zonder wisselgeld.. geen tasjes meer bij de kassa.. alle winkelmandjes staan bij de kassa.. Schoonmaak middel wat meerdere mensen gebruiken moet ik bij gaan vullen om de kantine te doen.. Word er daarna naar me geschreeuwd dat het zo lang duurt.. ARGH..

Ik weet dat jullie nu allemaal denken van “dat valt toch allemaal wel mee”.. Ja dat is wel zo.. maar elke dag en elke keer opnieuw als ik daar binnen kom dan word je er stront ziek van.. en vooral als jij wel 2 en een half jaar lang je best deed voor het bedrijf.. Ik ga nog een gesprek hebben met mijn baas hierover en dan kunnen ze het verder lekker uitzoeken :)..

Maar goed.. aankomend weekend heb ik weer een gezellige weekend in Ermelo ^^.. Word weer lekker vanouds leuks met oud hollandsch spijkerpoepen.. Nee niet echt.. Bier en gezelligheid ^^..

Owja ik ben trouwens nu ook op de hoogte gesteld van mijn afdeling binnen de Saturn in Hoofddorp “Trommelgeroffel”: Computer & Computer Accessoires..

Oja iemand nog een idee voor een nieuwe poll? En Dit bericht heb ik trouwens getypt omdat ik gestalk werd (2x) dat ik weer is moest posten.. Kwam wel van de zelfde persoon (MARIEKE) maar goed..

xx

Theuntje


3 reacties op “Inspiratieloos”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.