[REQ_ERR: COULDNT_CONNECT] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. iPhone belangerijker dan de klant T-mobile? – Theuntje.org
Theuntje.org

iPhone belangerijker dan de klant T-mobile?

Wil ik gewoon even op mijn donderdag avond mijn t-mobile controleren op de facturen en dergelijke omdat ik mijn contract had over geplaatst naar mijzelf.. Is er gewoon geen enkele mogelijkheid om de normale site te zien..

Waarom? Omdat T-mobile de Iphone belangerijker acht dan de huidige klanten die gewoon hun zaken willen regelen.. of omdat T-mobile verwacht dat heel nederland naar die freakin launch party is gekomen.. Me eerst chargen voor het overzetten van contract en daarna me niet de site kunnen bezoeken.. puff.. minpuntje voor t-mobile hoor..

T-mobile


Ik snap dat je als bedrijf trots kan zijn op dat je iets binnensleept maar je kan ook te ver gaan! zelfs de directe link naar My_T-mobile werkt niet..

Tagged on: , , ,

7 thoughts on “iPhone belangerijker dan de klant T-mobile?

 1. Theuntje Bericht van de auteur

  Kan het nu gelukkig wel weer bereiken.. Vind het gewoon stom :p.. Ach AF sommige mensen maken zich druk om WHOIS ik maak me hierover druk :p

 2. Donald

  hehehe…leuke binnenkomer (ooit een normaal mens ontmoet?…)
  Dan ook nog eens de keuze uit fett, kursiv, zitat.grin.

  Goed, dan het andere: fuck Iphone. Zoals Caimen al op zijn log heb gezet zitten er meer voor dan nadelen aan. Plak ik er eentje extra bij….niemand heeft een oplader dus je zult zelf de oplader mee moeten nemen. Ach en Tmobile…ik ben al blij dat ik gewoon Debitel heb…(ook Duits en geen winkel meer in Nederland)

 3. Caimin

  Dit viel natuurlijk ook wel een klein beetje te verwachten. En och als dat het enige moment is…. T-mobile herkent mijn 06 na drie dagen nog niet, dus ik kan al dagen niet inloggen (A)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: