ISP ergernissen! ARGH


ARGH.. 2 times ja!.. Wat een geprut bij die nederlandse providers zeg.. de tering.. Eerst Alice.. vraag het netjes aan via de website.. website werkt crap ofzo en neemt telefoonnummer niet mee in bestelling dus ik gebelt daar over.. “Ja we voeren hem opnieuw in”.. Bleek daarna dat ze bij het opnieuw invoeren niet de code van me buurvrouw hadden meegenomen waardoor we geen korting krijgen.. dus mail ik daar weer over “sorry meneer dat kunnen we niet zo toevoegen daarvoor moet u een ondertekende brief voor sturen naar Alice in nijmegen met vraag voor korting op het volgende factuur”.. goed dan stop ik de kosten van 2.50 euro er wel voor het bellen naar het 0900 nummer van 25 cpm..

Enfin ik een mailtje weer naar alice met de vraag wanneer ik mijn huidige provider (Online) kan opzeggen.. “Sorry meneer daar kunnen we u niet mee helpen via de mail daarvoor moet u bellen naar 0900..” valt toch is dood.. Heb ook al werkelijk 3x het zelfde mailtje ontvangen van hun met precies de zeflde inhoud dat ze me niet verder kunnen helpen.. motto van Alice: “Goedkoop zolang u geen service verlangt”..

Dan Online (voorheen Orange).. wil ik het opzeggen valt mij op in hun algemene voorwaarden dat het contract elk jaar stilzwijgend word verlengt met 1 jaar!! En dat het niet kan worden opgezegt in de tussentijd.. Maar gelukkig is daar de nederlandse wet die me opeens hielp daarmee.. Want onlangs zijn er een paar wets wijzigingen doorgevoerd een mooie zin daaruit “de wederpartij de bevoegdheid heeft om de overeenkomst op te zeggen met een opzegtermijn van een maand”

Ik dus vol goede moet Online bellen.. Krijg ik een dom tutje aan de lijn waarvan je zou denken dat ze nog nooit het woord wetboek heeft gehoord.. en ze me niet verder kon helpen en ik van haar het jaar uit moest zitten of maar een brief moest sturen naar Online.. GOSH!.. Ik zei nog “Volgens de wet heb ik het recht om het abonnoment te beeindigen met inachtneming van 1 maand opzeg termijn”.. mevrouw tutje: “meneer dat kon nog wel zo zijn maar u bent destijds akkoord gegaan met onze algemene voorwaardes dus ik kan er niks aan doen verder” .. DOOS! denk is wat verder dan je boekje argh.. (Voor het hele verhaal klik hier)

Nou goed.. het zijn nog geen problemen waar ik niet uit kan komen ofzo.. maar ik heb nou niet echt zoveel zin om die twee brieven te gaan schrijven aan mevrouw Alice en meneer Online.. Zucht.. Waarom zijn niet alle bedrijven net zo lief als Microsoft.. Ik loof microsoft echt om hun klantenservice policy! ..

Dit was Theuntje vanavond als het oude zeikende oma’tje!


3 reacties op “ISP ergernissen! ARGH”

  1. arg heb me ook net aangemeld voor Alice, ze maken me al 69 uuro afhandig voor de telefoonaansluiting, terwijl ik er al 1 heb :S ze moeten zo nodig een analoge terwijl ik een digitale heb. En iedereen roept dat digitaal beterder is 😛

    en M$ support zuigt, alleen grote bedrijven krijgen bugs in Windows opgelost

  2. Support voor de Xbox van Microsoft he.. Van de pc gebeuren maak ik geen woord vuil :p.. ik zeg alleen dat de service super is :p..

    Maar jij hebt toch xs4all dan heb je een gewone lijn van KPN.. dan hoef je niks te betalen..

  3. […] een bedrijf zo om gaat met zijn klanten en er nog mee weg komt ook.. Zercom.nl is nog erger dan de ISP’s .. Posted by Theuntje in Life on juli 18th, 2008 ‌  Trackback […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.