Kaartje kopen voor Hans Teeuwen?


Vanaf 10 uur vanochtend ben ik al bezig om een kaartje voor de show van Hans Teeuwen te bemachtigen. Carré heeft geen stoelen meer naast elkaar en het Circus Theater ook niet meer. Na vele pogingen omdat het bestel systeem telkens bezet was kreeg ik constant de volgende melding:

Vervolgens leek Antwerpen mij wel een leuke plaats om naar de show te gaan. Spijtig genoeg krijg ik bij de bestelsite van de Belgen telkens een server error.

Laatste poging is de het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Waar de kaartverkoop start om 13:00 vandaag. Echter toen ik op de website kwam stond er een wachtrij van meer dan 100 bezoekers, gelukkig is dat nu terug gelopen naar 673 wachtende voor mij.

Alle mensen die een kaartje proberen te bemachtigen voor de shows van Hans Teeuwen Spiksplinter, erg veel succes! En laten we hopen dat Hans er nog een paar shows bij doet.


4 reacties op “Kaartje kopen voor Hans Teeuwen?”

  1. Blijven klikken is de oplossing 🙂 2 kaartjes geselecteerd voor het Circus Theather in Scheveningen. Kon niet zei de applicatie. Ik bleef klikken op bestel. Het kon niet, kon niet, kon niet, kon niet, kon niet. En toen opeens.. na 10 minuten op bestel klikken had ik resultaat: 2 stoelen naast elkaar!

    Volhouden is ook een vak 😉

    Succes!

  2. Om 10 uur vanmorgen startte de kaartverkoop voor Circus Theater in Scheveningen. Na 3 pogingen kreeg ik om 10.01 een bevestiging van 2 kaarten op de 2e rij, om 10.04 een bevestiging van 2 kaarten op de RING, rij 4… In slechts enkele minuten was de voorstelling voor 2 mei uitverkocht…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.