Lang geleden..


.. ik denk dat het afgelopen zondag was. Besloot ik dat het weer eens tijd was om mijn website om te gooien. Ik vond dat mijn site niet net dat had wat het wel moest hebben. En dat heeft dat nu wel. Zie maar mooie preview stukjes en alles ziet er een stuk gelikter uit.

Kop

Natuurlijk heb ik nog wel de mooie header van het oude design wat @dhunink zo lief voor mij heeft gemaakt, bezoek ook eens zijn website ‘There is more then Coffeee‘ als je van mooie foto’s houdt! Zo was eerder al de drukke ‘daily mug shot’ fotoshow aan de rechterkant van mijn site gehaald en heb ik nu ook de fotopagina volledige verwijderd. Want eerlijk, wie kijkt daar nou naar?

Sneller!

Ik weet niet hoe, ik weet niet waarom maar de nieuwe site laad veel sneller dan zijn voorganger. Natuurlijk laden foto’s niet meer geheel op de frontpage en heb ik ook een aantal plugins verwijderd die stiekem toch niets toevoegde en de site extra traag maken. De meeste t

ijd heeft de site nog nodig om verbinding te maken met Twitter en Facebook. Zodat jullie heel makkelijk en leuk met een simpele klik mijn bericht kunnen tweeten of kunnen ‘liken’ op Facebook.

Alweer

Ik besef mij eigenlijk dat het nog niet zo heel lang was dat ik mijn vorige layout online gooide, en die daarvoor heeft het ook niet heel erg lang volgehouden. Maar verandering is goed en het lijkt wel alsof ik bij elk seizoen een nieuwe layout wil hebben. Ik ga niet zeggen dat deze er nu voor een lange tijd blijft staan. Maar gezien de vele mogelijkheden met deze theme, een grote ondersteuning voor deze theme denk ik nog wel een lange tijd vooruit te kunnen.


Eén reactie op “Lang geleden..”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.