Microsoft kondigt prijs voor Kinect en nieuwe Xbox 360 4GB-console aan


Vandaag kondigt Microsoft Corp. een alles-in-één Kinect-bundel aan om in één keer entertainment zonder controller van Kinect in huis te halen. De bundel omvat de geheel nieuwe Xbox 360 4GB-console, de revolutionaire Kinect-sensor en de game “Kinect Adventures” voor een adviesprijs van € 299,99.Met “Kinect Adventures” banen spelers hun weg door 20 avonturen, navigeren ze door daverende stroomversnellingen en trekken door hindernisbanen in de bergen en op andere exotische locaties, zonder dat er een controller of ander besturingselement nodig is. Bestaande bezitters van een Xbox 360-console kunnen deze uitbreiden door de Kinect-sensor samen met “Kinect Adventures” aan te schaffen voor een adviesprijs van € 149,99. De sensor werkt op elk van de 40 miljoen Xbox 360 consoles die momenteel wereldwijd in gebruik zijn en heeft de unieke mogelijkheid om direct uit de doos alle bewegingen van je lichaam te volgen, te reageren op stemgeluid en voor een multiplayer-ervaring te zorgen.

Daarnaast is de nieuwe Xbox 360 4GB-console in Nederland vanaf 20 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 199,99. Met een nieuw slank design ziet de Xbox 360 4GB-console er mooi uit, bevat ingebouwde WiFi, 4 GB intern flashgeheugen, touch-gevoelige knoppen en een mat zwarte afwerking.

“Kinect voor de Xbox 360 biedt een geweldige amusementswaarde en verandert woonkamers in fitnessclubs, danceclubs en sportstadions,” zegt Chris Lewis, vice president Interactive Entertainment Business bij Microsoft Europe. “Of je nu net een nieuwe Xbox 360 hebt aangeschaft of een bestaande gebruiker bent, Kinect zorgt dit jaar voor de meest complete fun- en entertainmentervaring voor iedereen, tegen een betaalbare prijs.”

Over Kinect

Kinect voor Xbox 360 brengt games en entertainment op buitengewone nieuwe manieren tot leven, zonder dat een controller nodig is. Makkelijk te gebruiken en leuk om mee te spelen: met Kinect voor Xbox 360 kunnen gebruikers de stap naar Kinect-games maken en de Kinect Hub zorgt ervoor dat al je favoriete films en sociale netwerken zich op één plek bevinden. De Kinect-sensor herkent je en reageert op je gebaren, luistert naar je stem en werkt met elke Xbox 360 console (175 MB geheugen vereist).

Kijk voor meer informatie over Kinect voor Xbox 360 op http://www.xbox.com/kinect.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.