Mijn Kruidentuin(tje) #project


Wat is er nou lekkerder dan verse kruiden uit de eigen tuin (lees ijzeren bak op het balkon)? Dat is een vrij stomme vraag aangezien ik hier wel honderden dingen op kan reageren. Toch vond ik het leuk om een projectje op te starten om mijn eigen kruidentuintje te creeeren. Eerdere kruiden zijn hier al een pijnlijke dood gestorven, ze waren opeens verdord terwijl wij ze wel water gaven, raar.

Het is wel echt een mini kruidentuintje te noemen. Op dit moment zie je nog niets meer dan een mooie grote rode peperplant zonder rode pepers. Daarnaast heb ik er zojuist Bieslook, Peterselie en Basilicum in gezaaid. Nu maar hopen dat ik de zaadjes goed gepland heb. Want ik zie het zo alweer gebeuren dat er gewoon niks uit de grond komt, omdat ik ze te diep heb gepland of omdat ehh iets anders wat normaliter niet fout kan gaan maar wel als ik het doe.

 

De kosten voor mijn projectje vallen heel erg mee. Het duurste was de ijzeren bak die ik bij de Kruidvat voor € 7,- heb gekocht. De peperplant was in de aanbieding bij de Aldi voor € 2,79 en de3 zakjes zaden kosten per zakje € 0,99 cent. Dus voor minder dan € 13 euro kan je je eigen kruidentuintje creëren!

Foto’s van het tuinbakje met de gezaaide kruiden komen hopelijk snel..


Eén reactie op “Mijn Kruidentuin(tje) #project”

  1. Je moet ergens beginnen ;).

    Hier staat ook een peperplant, in het raamkozijn. Hij is een verbazingwekkende 1(+) meter lang! Je bent gewaarschuwd. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.