Mijn sleeve heeft vulling!


Zojuist binnen gekomen.. Mooi hé?

Me mooie nieuwe Macbook Pro heeft ook een erg mooi toetsenbord!:

Wist niet dat Mac zo lekker werkte trouwens, alles wat je doet gaat gewoon natuur getrouwd. Na meer dan 10 jaar Windows gebruiker geweest ben ik eindelijk achter het normale computeren gekomen! Moet alleen nog wel op bepaalde gebieden erg wennen, voorbeeld: als ik iets wil doen.. dan doet hij het ook gewoon!

Enige nadeel aan de Maccles zijn waarschijnlijk wel de prijs dan.. Maar neem nou dit toetsenbord alles ligt precies waar het liggen moet! En een muis die multi-touch is? Lijkt gimmick maar werkt echt heerlijk.. Als deze laptop mij niet mijn studie door helpt dan weet ik het ook niet meer!

Oja, bij me bestelling heb ik voor een leuk klein bedrag ook nog een iPod Touch bijbesteld (ja zo,n uitgeklede iPhone).. Lekker apparaatje is dat.. Moet alleen nog even zien hoe ik er muziek op krijgen ga want mijn Windows computer’s iTunes herkent me Touch niet en ziet het aan als een iPhone..

Nog even een leuke foto van me oude laptop bij me nieuwe laptop.. Echt bizar hoe klein die EEE eigenlijk is.. Bedoel het scherm is bijna even groot als het touchpad op mijn Macbook Pro!

Schattig he?! Mijn EEE krijgt nu een mooi derde leven bij mijn moeder kan ze ook lekker mobiel dingen doen!

Nu nog even zien achter te komen hoe ik mijn Macbook aan het netwerk koppel hier zodat ik van alles van me pc kan slepen en me Macbook kan laten printen via me Windows bak.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.