Morgen: mijn eerste interview


En hoe bereid je je daar dan op voor? Door rare foto van de dag posts te posten! That’s how. En natuurlijk researchen naar de mevrouw die we gaan interviewen. Gemeenteraadslid van de PVDA, spannend! Ik heb nu 9 vragen op digitaal papier staan, maar ik hoop eigenlijk dat ik die amper nodig zal hebben en dat het gesprek gewoon lekker los zal lopen.

Morgen ergens tussen 12:30 en 13:30 doe ik mijn eerste interview op de HU, heb vorige week natuurlijk al een telefonisch interview gedaan over de smerigheid van darkrooms alleen dit keer is het anders. Dit keer zit ik face-to-face tegenover de gene die ik interview en er staat ook nog een camera op mij gericht, zodat we later met de hele klas kunnen kijken hoe professioneel (of niet) mijn eerste interview ging. Dat zal wel leuk zijn om al die interviews van mijn klasgenootjes te zien en waarbij ik dan hopelijk kan zeggen: “hey, zo erg deed ik het eigenlijk helemaal niet”.

Tien minuten lang moet ik weten vol te praten, dat.. zal.. waarschijnlijk niet zo een groot probleem voor mij zijn..

Ah! Wat is dit toch heerlijk studeren zo lekker op bed met een Macbook op schoot en lekker muziekje en gewoon een beetje doen wat er gedaan moet worden.. Snap niet dat ik niet eerder weer ben gaan studeren.. Dat zeg ik nu, maar misschien was ik er dan nog niet klaar voor en ging het net zo goed als op me vorige HBO waar ik in februari welgeteld maar liefst 3 studiepunten had. Dat ga ik bij deze opleiding niet doen, waarom niet? Vind het een veelt te leuke opleiding en je bent maar een keer jong en zo..


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.