Must see: Boys Don’t Cry


Wat een cutie dacht ik toen ik de hoes van het doosje zag van deze film.. Totdat je de film kijkt en ziet dat het eigenlijk helemaal niet een jongentje is maar een meisje van 20 jaar met een sexuele identiteits crisis..

Na een opstootje in een plaatselijke bar in zijn woonplaats word hij meegevraagd door twee mannen en een vrouw.. Hij introduceert zichzelf als Brandon.. Brandon Teena.. Hierna word hij de volgende ochtend wakker in het plaatsje Falls city waar het grootste deel van de film afspeelt.. Het is echt een iedereen kent iedereen stadje waar Brandon al snel word opgenomen in de lokale groep met alle gevolgen van die..

Hij valt in de smaak en krijgt zelfs chance met een meisje (Lana) uit het dorp waar hij ook meermaals sex mee heeft.. met sok in de onderbroek en ombind penis bij de hand bedrijft hij de liefde..

Brandon doet zijn best om zijn ware identiteit te verhullen en dat lukt allemaal goed tot op het moment hij opgepakt wordt wegens grand theft auto en zijn echte naam in de krant verschijnt met zijn misdaad.. en daar staat dan Teena Brandon.. Het dorpje is totaal niet ingesteld op dykes (lesbiennes) waarna een heuze klopjacht word geopend op de ware sekse van Brandon..

Op het moment dat Brandon (Teena) haar/zijn ware sekse boven water kwam.. en de twee mannen die hem in de bar hadden meegenomen aan het begin van de film bedreigde Brandon daarop al snel.. waardoor de hele sfeer van de film ook gelijk een stuk serieuser en gevaarlijker word..

Het eind van de film komt onverwachts en snel en was totaal niet wat ik had zien aan komen.. als je wilt weten hoe.. gaat hem dan zien..

De film is gemakkelijk voor minder dan 9 euro te vinden op ebay.nl

——————————————————

Dit was mijn eerste ‘recensie’.. geef alsjeblieft feedback.. want heb zelf het idee dat hij nog erg slecht is..


Eén reactie op “Must see: Boys Don’t Cry”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.