Must see films


Wat heb je nou aan een Pathé Unlimited kaart als je amper meer naar de bios gaat? Daar moet maar weer is verandering in komen. Zal snel maar weer is naar de film gaan, misschien vanavond?

Ik heb er weinig films gezien de laatste tijd en de gene die ik voor het laatst zag was Micheal Jacksons This Is It (wat niet echt een film te noemen is). Welke films wil ik dan nog zien? Ik ga ze gewoon even opsommen!

Natuurlijk moeten ik de film 2012 zien, een film die gaat over het vergaan van de wereld in 2012 waar vele geloven en andere onzin al jaren naar verwijzen, Zal de overgebleven mensen vechten om te overleven. The Time Traveler’s Wife, een film waar ik de trailer al heel vaak van onder de ogen ben gekomen. Deze film gaat over een (joh?) man die in de tijd kan reizen en die een relatie krijgt met een vrouw die hij dan ook weer bezoekt in haar verleden en in de toekomst, en dat levert natuurlijk allemaal problemen op. Jeetje, als ik dat zo neer zet klinkt het eigenlijk als een heel erge prut film, bijna net zo erg als mijn blogs! Ik houd van romantische goodfeel movies dus ik wil ook graag naar Love Happens samengevat: weduwnaar, meisje wat hopeloos is in de liefde, een onmogelijke relatie die uiteindelijk toch goed komt (denk ik :p).

Vervolgens een lijstje met films die ik ook nog wil zien, geen zin meer om er telkens wat bij te typen. Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant, Orphan, Whatever Works, Fame, Surrogates, The Informant!, Sorority Row, Aladin, District 9, Imagine That, Couples Retreat, Jennifer’s Body, Totally Spies! (Ja sorry, maar de serie is gewoon kick ass).

Dat zijn 16 films die ik ‘moet’ zien die op dit moment draaien, daar zijn de nieuwe releases zoals Sherlock Holmes niet tussen. Als ik nou 4 keer per week naar de Pathé ga dan kom ik als het goed is wel weer op schema en kan ik het allemaal weer netjes bijhouden.

Zijn er nog mensen die mee willen met mij naar één van, of alle, die films? Ik hoor het graag :).


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.