Nieuwe slanke Xbox 360


Schiphol, 15 juni 2010 – Maandag heeft Microsoft tijdens zijn persconferentie, voorafgaand aan de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles, een nieuw design van de Xbox 360 onthuld. De nieuwe Xbox 360 is slank, stil en sexy. Met de ingebouwde wireless network adapter (N) kan snel verbinding worden gelegd met Xbox LIVE en de harddisk van 250 GB bevat ruimte voor nog meer games en ander entertainment.

Dit nieuwe design is fluisterstil en wordt geleverd inclusief draadloze controller, headset, HDMI-aansluiting en ondersteuning voor USB-memory sticks. In Nederland zal de nieuwe Xbox 360 beschikbaar zijn vanaf 16 juli voor een adviesprijs van  €249,99.

Zondag kondigde Microsoft al “Kinect voor Xbox 360” aan, waarmee onder andere gaming zonder controller en het huren van films zonder afstandsbediening werkelijkheid wordt. Kinect werkt op zowel de bestaande als de zojuist nieuw aangekondigd hardware.

Specificaties Xbox 360 250 GB
·         Indrukwekkend uiterlijk: de Xbox 360 250 GB heeft een strakke, glimmend zwarte afwerking en wordt geleverd met een interne, verwisselbare harddisk en aanraakgevoelige knoppen voor in-/uitschakelen en uitwerpen van schijven.
·         De Xbox 360 waarop je hebt gewacht: maak een draadloze verbinding die sneller is dan elke andere spelcomputer(1). Geniet van enorme snelheden dankzij ingebouwde 802.11n Wi-Fi terwijl je films streamt of games speelt op Xbox LIVE®. Sla meer games en entertainment op dankzij de harddisk van 250 GB.
·         Gereed voor Kinect: Kinect werkt met elke Xbox 360(2), maar de Xbox 360 250 GB spelcomputer is speciaal ontworpen om eenvoudig verbinding te maken en zonder controller te spelen. Verbind de sensor gewoon rechtstreeks met de bijbehorende poort op je spelcomputer. Je hebt geen extra voeding nodig.
·         Compatibel met oudere apparatuur: je kunt de controllers en andere accessoires die je al hebt nog steeds koppelen aan de Xbox 360 250 GB terwijl je topgames, zoals “Halo® Reach” en “Fable® III” speelt. (Externe Xbox 360 harddisks en Xbox 360 geheugenkaarten zijn niet compatibel met de nieuwe Xbox 360-spelcomputer.)


3 reacties op “Nieuwe slanke Xbox 360”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.