Nu definitief weer online!


(hoop ik).. Ik sta nu als het goed is weer online en blijft ook zo want alle verhuziingen en rare hosters zijn achter de rug. Zit op dit moment op een server van Priyantha hij heeft me helemaal geholpen ook met die verhuizing is ie niet lief? ^^..

Maar ben best wel lang offline geweest en das niet tof man.. Denk wel makkelijk zo een 10 dagen.. Is niet veel gebeurt in die tijd hoor.. Behalve dan dat ik er een moeder en zusje bij heb gekregen maar goed haha..

Ik ga snel weer allemaal dingentjes posten hoor.. Maar vind het stom om dingen over het verleden te gaan typen want dan voel ik me net een geschiedenis boek.. Voor geschiedenis kan je hier onder zijn.. Want zoals ceasar altijd zei “Later heb je genoeg tijd om geschiedenis te zijn”..

*Is blij weer online te zijn*

(toepasselijke poll bij gepleurt)


Eén reactie op “Nu definitief weer online!”

  1. Hoi, bedankt voor je reactie bij “Oproep”

    Het ging ons er vooral om dat wij er niets van af wisten dat de gegevens op het internet gepubliceerd worden.
    De CBP is er ook mee bezig om het te laten verbieden van de handelswijze van contactgegevens van houders van domeinnamen. Het mag gewoon niet maar dat het lang zal duren (bureaucratisch)

    Sommigen schrokken er ook al van dat het een uitgebreide lijst is met hun persoonsgegevens. dus het is geen ophef of zo. Het is meer het voorleggen of het zoiets wel mag !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.