“Over Mij”


Hier onder volgt een aankondiging over de “Over Mij” sectie van Theuntje.org. Benieuwd wat dit is? Bekijk dan snel dit filmpje hieronder! En vergeet niet te (video)reageren. Want je weet iedereen die reageert op een blog entry op Theuntje.org maakt kans om met mij (Theuntje) een heerlijk diner te mogen genieten. :)..

Wat is het toch met ik en filmpjes? Hmm.. Misschien moet ik maar gaan acteren ofzo..

,

13 reacties op ““Over Mij””

 1. schrijf op wat je wilt zeggen, praat niet zo zacht en praat wat minder twijfelachtig man!! tis je eigen site verdomme hats, who doesnt care should shut the fuck up, zo moet je denken

 2. Hmm.. Mister T.. Ik praat niet zacht denk dat mijn microfoon verkeerd afgesteld stond.. Ik praat niet twijfelachtig ik praat denkend over wat ik hierna zeggen ga.. Want alle filmpjes zijn live en dus met nog meer bullshit ^^..

  En zo denk ik altijd al hoor mister T. Oja nog een ding ik hou niet van anonieme posters dus ehm volgende keer gewoon met naam anders verwijder ik je reply

 3. Als je werkt met een vooraf geschreven tekst is het kijken naar een Vlog wat aantrekkelijker.

  Denkend praten = langzaam en twijfelachtig praten ( zo klinkt het )

  bang zijn voor quasi-anonieme berichten op je site is onzin. zeker omdat je het klaarblijkelijk niet eens bent met het commentaar. in plaats van die kijk op de zaak zou je de dingens een moeten bekijken vanuit mijn oogpunt.

  Mister T a.k.a. B.A. Baracus a.k.a. Tom

 4. als er een medeklinker na "a" komt (in het volgende woord) blijft het zo, met een klinker erna als eerste letter van 't volgende woord wordt het "an"

 5. hahah.. die video idd speciaal voor jij gemaakt hoor..:P

  maar,,, als tegenprestatie… gaan we dan japanse eten dan eh..:P haha..

 6. Ik vind m echt coowl Theuntje!

  En ik ga dan nu maar ff lekker buiten spelen he 😉

  We love you! (ik en mn tweede persoonlijkheid 😉 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.