Pluim


Pluim is zo lief.. Wie is Pluim? Pluim (ook wel Professor Pluim) is het lieve zwarte konijn van Lotte.. Wie is Lotte? Das iemand die ik ken maar het gaat nu over pluim.

Ik pas nu een beetje op Pluim zeg maar.. En ik vond hem zo lief dat ik een foto heb gemaakt van hem met mijn waardeloze samsung camera.. En een stukje over hem schrijf hier op deze o – zo – boeiende blog.. Morgen zie ik pluim weer en mag ik hem wee rwat konijnen voedsel geven en wat stro of hooi.. goed hé?

En nu jullie toch lezen ik heb besloten om mijn camera te laten repareren door Dixons voor een begroot bedrag van 100 euro.. En dan heb ik eindelijk mijn lieve Casio Exilim weer terug.. Want ik mis hem zo boehoehoe.. Hopen dat hij snel word gemaakt en dat ik weer betere foto’s kan maken..

Wisten jullie trouwens dat de TNT best wel snel is met het repareren van brievenbussen? Afgelopen weekend zagen we namelijk op brink dat een TNT brievenbus opgeblazen was.. (TNT.. opgeblazen.. grappig? neuh..) En hij stond nu al weer.. En ik dacht nog dat ik veel verder moest fietsen maar gelukkig stond de TNT bus al weer daar..

dus..

en dan NU.. foto van PLUIMPJE!! ^^

pluim.jpg
(sorry voor de slechte qualiteit foto.. klikken op hem groter te maken)

,

4 reacties op “Pluim”

  1. 'k zou zeggen "OMG, how cute!! <333" maar dat klinkt zo cliche.. dus hou ik het op "Woei, kijk, een zwarte pluis met oren!" (Nog slechter :P)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.