[REQ_ERR: COULDNT_CONNECT] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Site update – Theuntje.org
Theuntje.org

Site update

Nieuwe siteZo! Die drukke onoverzichtelijke rode layout moest er van mij maar weer eens van af! Dus heb ik hem vervangen door deze mooie blauwe layout! Van de zelfde makers als mijn vorige layout (Webdesignlessons.com) prachtige layouts daar!

Verder een contact formulier toegevoegd aan me site, die kan je boven aan vinden in het menu. En ik heb weer een google adsense bannertje rechtsboven in geplaatst, geeft toch altijd een soort van leuke opvulling en anders was die plek zo kaal!

Oja, de featured post zijn nu dus alleen maar welke ik daar hebben wil en dat alleen maar door op een knopje te drukken! Ik word zo verwend..

Vertel wat vinden jullie ervan?

6 thoughts on “Site update

  1. Martin

    Ziet er goed uit! De website doet me wel erg denken aan firefox website. Beetje de zelfde kleuren en idee. Maar ziet er goed uit 😀

  2. PaulHUzzz

    Rustig en netjes geworden 🙂

    Alleen vind ik zelfgemaakte of zelf aangepaste layouts toch altijd leuker… je ziet helaas steeds meer en meer weblogs en websites op elkaar gaan lijken….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: