T-mobile en haar sublieme klantensite


Het fijne van de moderne technologie is dat je elk moment online kan zien hoeveel beltegoed je nog over hebt bij je provider. Zo dus ook bij mijn provider T-mobile. Echter verloopt dat nooit soepel. Kijken jullie even met mij mee?

En het begint al gelijk goed, aangezien ik mijn wachtwoord opgeslagen heb voor de website van t-mobile hoef ik het niet in te typen. Alleen houdt T-mobile de ‘gebruikersnaam’ en ‘wachtwoord’ tekst staan en staat het mooi over elkaar heen.

Dat is een fout waar ik nog wel mee kan leven. Het staat alleen niet zo mooi.

Vervolgens loggen wij in en krijg ik direct de melding dat de ‘website in onderhoud is’.

Maar gelukkig zit er op elke browser de mogelijkheid om te ‘vernieuwen’. Dus ik druk maar op cmd+r en zie het volgende:

He verdorie! Nu krijg ik helemaal niks meer te zien zelf geen roze meldingen dat de site werkt. Vraag me af wat er gebeurd als ik weer is op vernieuwen klik.

Succes! Ik kan eindelijk al mijn gegevens inzien.

Het is toch eigenlijk wel vrij triest dat zo’n groot bedrijf als T-mobile moeite heeft met een goed werkende klantensite. Deze keer viel het nog wel mee om alle gegevens voor elkaar te krijgen. Soms kost het wel 6 refreshes tot hij eindelijk de gegevens weer geeft. Ik klikte net ook nog even op de link ‘betaalstatus’ en kreeg daar weer een SSL-error.

Ik vraag mij serieus af wanneer T-mobile dit is gaat aanpakken aangezien ik hier al zo lang als ik mij kan herinneren last van heb. Misschien willen ze gewoon niet dat je ziet wat je belstatus is?


4 reacties op “T-mobile en haar sublieme klantensite”

  1. Tja, ik ben gelukkig snel weg bij T-mobile.. Ben dr na een jaar gezeik ook echt niet over te spreken! En dan heb jij het nog alleen over internet, ooit geprobeerd de telefonische helpdesk te bellen?;)

  2. @Stefan.. InternetExplorer gaat moeilijk op de mac! Ik zal het nog wel is een keer proberen in firefox. Maar dit probleem zit bij zowel Safari als Chrome.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.