T-Mobile Pulse


Die wil ik! En het mooie is dat hij maar 180 pond kost (dat is iets rond de 200 euro) en dan is hij ook nog prepaid, dus wel simlocked door T-mobile maar ik heb een T-mobile abonnement dus dat komt helemaal goed!

En dan ben ik eindelijk verlost van dat tergende Windows Mobile met de brakke falende software! Het toestel word gemaakt door het vrij onbekende Chinese fabrikant Huawei.  Ik vraag me alleen nog wel af hoe goed/slecht de kwaliteit van dit ding aangezien hij ‘maar’ 200 euro kost terwijl ik nog geen jaar geleden 400 euro (deed ik niet want had abonnement) moest betalen voor mijn HTC Touch 3G, maar die is ook brak dus het maakt niet uit hoeveel het kost denk ik. Gaat om de software die er op geïnstalleerd staat en dat is op deze niet al te lelijke Huawei/T-Mobile Pulse het prachtige Android!

Er zijn alleen nog enige onduidelijkheden over de specificaties van dit toestel zo rept de Engelse site van T-mobile (linkje) over een 3.2 megapixel camera en de Nederlandse site (linkje) over een 5.0 megapixel camera, dat word dus bestellen bij de Nederlandse krijg je gewoon meer waar voor je geld. (Zag al in recensies e.d. dat het gewoon om een 3.2 megapixel camera gaat)

En nog zo iets leuks T-mobile UK levert hem als Prepaid of gratis mee in een Abonnement hier in Nederland heb je echter alleen de mogelijkheid om hem te pre-orderen met een abonnement. Hopen dat dat snel verandert anders moet ik mijn nieuwe telefoon uit de UK laten overvliegen. Update: Ik keek net nog even op de Duitse Site van T-mobile (linkje) en daar kost hij 300 euro! Daar gaat dan even het hele principe van een goedkope hippe telefoon, als die prijs ook hier in Nederland komt word het maar importeren.

Als iemand al ervaring met de T-Mobile Pulse heeft, meld dat mij dan even! En wat is dat toch leuk.. Heb ik binnenkort een App-store en een Android Market in mijn broekzak. Op het moment dat ik dit toestel binnen heb zal ik er een leuke ‘review’ overschrijven en vergelijken met mijn oude Windows Mobile, Samsung Galaxy (Android) en de iPhone (voor die laatste twee moet ik nog even twee mensen lief aankijken).

Trustedreviews.com heeft hem al in hun handen gehad en hun oordeel:

The T-Mobile Pulse is one of the most exciting handsets to come through our office in quite some time. Yes, it lacks the glamour of the iPhone, has a poor camera and slightly peculiar headphone setup, and falls behind many premium phones for build quality, but with Wi-Fi, 3G, a microSD slot, and a large high-quality screen, it has all the essentials for a modern smartphone. Add in the superb user experience brought about by Google’s Android operating system and a very competitive price of £180 Pay-As-You-Go and we can see many people snapping one of these up.

And that’s good enough for me! Met de gedachte dat hij nog steeds beter zal zijn dan mijn huidige HTC Touch 3G Windows Mobile telefoon. Nu maar wachten tot hij beschikbaar komt want €250 euro betalen op eBay vind ik iets teveel.

Voor een hele pagina vol met foto’s kan je hier terecht op Pocket-Lint.com.


2 reacties op “T-Mobile Pulse”

    • Jeetje je hebt wel dure shops geslecteerd op je sites! En dan ook nog is met een 2 jarig abonnement.. Krijg jij weer zeker meer commissie als je de duurdere abonnementen aanbiedt he 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.