Technologie breakdown week


In mijn vorige bericht had ik het al over mijn Macbook Pro die de geest gaf. Echter gaf een dag daarvoor mijn HTC Touch 3G ook de wil van het leven op, in ieder geval wil het touchscreen niet meer aangeraakt worden en dat is vrij lastig op een ‘Touch’.

Gelukkig heb ik nog een mooie oude Samsung D500. Ik kan er alleen niet op internetten, Twitteren lukt niet en mijn mail laad hij al helemaal niet. Wel is deze mobiel erg handig in gebruik! De batterij gaat gewoon 2 dagen mee (fuck the what!) terwijl het toestel al zo’n 5 jaar oud is. Smsjes typen gaat eindelijk weer is snel (en kan nu ook weer in de auto en op de fiets). En ik kan weer flashy doen met mijn slider als ik de telefoon op neem. Eigenlijk zou ik liever mijn oude Motorola V3 willen gebruiken omdat die zo’n gave flip heeft maar die is nu in gebruik door mijn moeder.

Gelukkig had ik nog een verzekering voor mijn HTC Touch 3G en is dus net ook door een koerier opgehaald. Alleen laat de afhandeling van de reparatie procedure toch nog wel een beetje traag en ouderwets. Je kan namelijk 24/7 per dag op de site van Mobile4Sure schade invullen, en dat is vrij rap? Nee dat is gewoon internet. En de bevestiging van de aanvraag word dan verstuurd via de post. Remt het hele proces toch af? Toen ik vroeg waarom dit niet via de mail geregeld wordt werd mij verteld dat veel mensen hun mail niet tijdig lezen. Op het moment dat je een dergelijke aanvraag indient dan houd je je mail toch juist in de gaten?

Ook al is het heerlijk rustig zo zonder de mogelijkheid tot internet/mail op mijn telefoon wil ik toch wel graag mijn toestel snel terug hebben. Volgens de website duurt het gemiddeld 7 werkdagen voor hij retour komt. Echter bij de begeleidende brief stond dat het 3 tot 5 weken zal gaan duren.

Wat ik wel kwalijk vindt aan deze verzekering is dat het klantenservicenummer 55 cent per minuut kost om te bellen terwijl ik al 5,50 per maand betaald. Aan de andere kant werd ik vannochtend wakker geschreeuw door mijn moeder dat de koerier voor de deur stond. Ik had me alleen een beetje verslapen dus het pakketje was nog niet klaar en ik moest nog wat scannen/printen. Gelukkig had het mannetje van de TNT nog genoeg sorteer werk in zijn busje zelf te doen en is hij toch nog mee gegaan.

Wat zal het volgende zijn wat kapot gaat?


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.