Theuntje.org doet dapper en draait WordPress 3.0 beta


Laatste tijd ben ik wat voorzichtiger geworden met het installeren van nieuwe updates die nog in beta stadia verkeren. Zo wacht ik nog even met installeren van Ubuntu 10.4 op mijn server omdat ik anders alles twee (of 3) keer opnieuw moet instellen voor de backupdienst van mijn Macbook.

Maar omdat WordPress 3.0 zo lang in beta bleef kon ik het gewoon niet laten om mijn site ook van een upgrade te verzien. Na een backup heb ik braaf alle bestanden over gekopieerd. Voor zover zie ik nog niet echt veranderingen behalve dat het hele admin menu een stuk lichter is geworden daarnaast natuurlijk ook de nieuwe standaard WordPress Theme.

De website van WordPress laat mij ook niet zo heel snel zien wat er allemaal voor leuke features er in deze versie zitten. Of ik ben gewoon heel erg slecht in het uitvinden van het overduidelijke. Hoe dan ook, als mijn site op een gegeven moment opeens plat ligt weet je dat het komt door de beta van WordPress 3.0. Of Martin moet weer is de stekker uit zijn server geschopt hebben.


2 reacties op “Theuntje.org doet dapper en draait WordPress 3.0 beta”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.