Theuntje.org is 3 jaar!


Wat een jolijt! Ik ben vandaag alweer 3 jaar online met mijn blog! Want op 28 augustus 2007 om 17:36 plaatste ik mijn ‘welkom‘ bericht op Theuntje.org.  Vorig jaar voegde ik het domein theun.be toe en een paar maanden geleden theunevers.nl, gewoon omdat het kan. Na 3 jaar staat de teller van het aantal geschreven blogs bijna op de 500. Wat over het algemeen aangeeft dat ik toch wel een redelijk aantal berichten per week plaatste..

Verschuiving van bezoekersaantallen en reacties zijn erg grappig om te zien. Werd ik vroeger maar zo’n 20 keer per dag bezocht door unieke bezoekers ligt dat tegenwoordig bijna elke dag vanaf 60 unieke bezoekers. Echter kreeg ik in het begin van mijn blog altijd een stuk of 5 reacties op mijn blogs. Tegenwoordig is het gemiddelde aantal nul geworden. Niet dat dat erg is want ik merk dat mensen het toch lezen als zij mij dan aanspreken in het echt en zeggen dat ze mijn blog lezen, geeft mij toch altijd een goed gevoel.


4 reacties op “Theuntje.org is 3 jaar!”

  1. Hoi! Gefeliciteerd met het 3 jaar online zijn! Blogs zijn vaak wel leuk om te lezen. Maar ik denk dat je bezoekers gewoon lui worden en vergeten te antwoorden 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.