Trekken das lekker!


Baantjes dan wel hé.. Zo lekker in het water.. Heerlijk.

Neen even serieus. Vandaag ben ik eindelijk na langer dan een maand weer gaan zwemmen. En voordat jullie me allemaal lui gaan noemen ik had een geldige reden om even te stoppen: ik kreeg namelijk vreemde spierkrampjes bij het zwemmen en dat al na twintig baantjes (in het 50 meterbad).. En waarom het dan weer een maand duurde voordat ik begon? Nou omdat tja.. je weet wel hoe dat gaat.

Heb alleen wel maar 3/5 van mijn gebruikelijke aantal baantjes getrokken dat betekend 60 baantjes.. Wil gewoon niet weer mezelf overbelasten want dat doe ik snel in het water dat is namelijk zooo lekker om te zwemmen.. Het is nu half 11 en heb mega veel energie!

Omdat de meeste van jullie niet snappen waar ik het over hebben zou ik het even uitleggen op een andere manier. Zie het als een alcoholist.. Die een paar maanden geen druppel alcohol gedronken heeft.. En dan op een dag naar binnenstapt in een supermarkt en daar een grote lading aan dranken inslaat.. En zich die avond helemaal laat vollopen met al die dranken.. Hij krijgt dan niet zoveel naar binnen als een paar maanden geleden maar hij voelt zich wel weer geweldig! Want de verslaving is weer helemaal terug en hij voelt zich er goed door.

Goed.. Misschien was dat niet mijn beste vergelijking ooit gemaakt.. Zwemmen en een Alcoholist? Vind het eigenlijk wel kunnen. Voel me er lekker door op dit moment.. En morgen ochtend heb ik waarschijnlijk wat spierpijn hier en daar.. Maar van dat lekkere voldaan-voelende-spierpijn als je weer is lekker gesport heb!

Oja, voor alle mensen die op de titel veel hoop hadden gekregen op een vies artikel.. My apologizes.. En nu nog maar even zo een lekkere appel verorberen.. Jeetje lijkt wel alsof ik gezond leef ofzo 😐 ..


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: