Vaarwel drukte en welkom rust.


Vanaf het begin dat ik begon met mijn blog ben ik altijd al druk bezig geweest met de layout. Het moest mooi het moest gelikt eruit zien en vooral erg veel plaatjes zodat de site lekker goed gevuld is.

En dat moet nu maar is afgelopen zijn. Mijn blogger leeftijd is nu al 2.5 en de laatste tijd worden mijn berichten ook weer beter en ben ik van mening dat ik het best kan zonder die drukke layout en vele plaatjes. Daarom is mijn keuze dit keer gevallen op een lekker lichte layout. Simpel, strak en rood.

Deze layout brengt naast zijn overzicht en rust ook nog is een paar extra voordelen mee. Zo laad de site nu 2 seconden sneller (en dat merk je) kan ik aan de bovenkant van de site allemaal leuke quote’s (kan er ook foto’s in gooien of andere dingen wat ik maar wil) invoeren en die worden dan geroteerd.

Verder heb ik de pagina Foto’s toegevoegd de video pagina gewijzigd en de ‘over mij’ pagina op dit moment geheel verwijdert. Hoef ik mij tenminste niet meer te ergeren aan het feit dat ik het nog steeds moet invullen.

Verder heb ik meer dan 10 plugins gedeactiveerd en verwijderd waardoor de snelheid ook is toegenomen en mijn beheerpaneel ziet er eindelijk ook weer is overzichtelijk uit. Al die functies zijn leuk maar op het moment dat ze niet gebruikt worden wat moet je er dan mee?

Deze layout is voor mij weer een frisse start en ik hoop dat ik lekker door blijf bloggen zoals ik de laatste paar maanden aan het doen ben en stiekem hoop ik ook om mijn unieke bezoekers aantallen van een gemiddelde 30 bezoekers per dag op te krikken naar 50. Klinkt misschien als niet zo heel veel maar dat zijn de dagen dat ik niet blog.

Wat vindt je van de nieuwe layout?

View Results

Laden ... Laden …

Moet wel zeggen dat de overgang naar de nieuwe layout niet helemaal volgens het plan verliep. Eerst had ik mijn halve site verwijderd, maar gelukkig kon ik dat terug halen uit de test omgeving en daarna waren er toch nog wat meer aanpassingen die ik maken wilde. Ik ben zo technisch! Misschien ben ik dan toch geen lange nerd.. blijf ik uiteindelijk gewoon lang.

Hebben jullie trouwens ook al de nieuwe layout van mijn ‘cv’ site Theun.be gezien?

Voor de duidelijkheid de nieuwe layout is af! Er zullen wellicht in de toekomst nog nieuwe pagina’s toegevoegd worden of nieuwe functies/plugins maar dat is voor latere zorg! Oja, mocht je rare foutjes tegen komen in de site wilt u dat dan gelieve melden? Ben namelijk zelf bezig geweest met de layout om deze naar het Nederlands te vertalen.


3 reacties op “Vaarwel drukte en welkom rust.”

  1. Ziet er idd lekker Rustig uit theun! Houd ik wel van, de site gaat tenminste om de inhoud.

    Zo nu de site online is hoef ik niet meer te te wachten en ga ik naar bed 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.