Vakantie


Aaah eindelijk mijn so-called vakantie.. Niet dat het echt vakantie is aangezien ik moet leren en nog meer moet leren.. En veel uit moet slapen en moet werken en moet leren.. En met vrienden afspreken enzo.. Ik heb het dus heel druk.. (NOT!).. Maar is wel lekker eindelijk even 3 weekjes geen school.. 3 ja.. Moet 2 dagen in die 3 weken naar school komen voor in totaal 2 toetsen en een eindgesprek met me projectgroepje whooptie do..

Vroeger was vakantie voor mij dat ik echt vrij was enzo.. Toen ik nog op het MBO zat.. Maarja toen deed ik zowiezo geen flikker.. En nu moet ik gewoon aan school dingen werken in me vakantie.. Is toch niet chill? ik ga een klacht schrijven ergens naar toe..

Heb weer echt is geen inspiratie om een blog te schrijven en toch doe ik het simpel weg omdat het 6 dagen geleden is dat ik me laatste blogentrie heb gepost.. Ik kan jullie vertellen hoe een geweldig weekend ik heb gehad bij me super lieve vriendje en hoe lekker we hebben film gekeken en hoe we lekker hebben gezwommen in Tropicana in Rotterdam.. Waar je bekant 14,50 betaald per persoon voor een kaartje.. Belachelijk want zo groot is dat zwembad helemaal niet.. Maar het was wel super leuk ^^.. Blub..

Owja ik kan jullie ook nog wle wat filmpjes aanraden voor jullie vakantie.. Dat zijn “Hairspray” en “Stardust”.. Alle 2 heerlijke feel good films die je eigenlijk gewoon allebij gezien moet hebben ^^.. Dus gewoon heen gaan met die hap.. En vergeet je lekkere nacho’s met saus niet bij de Pathé ;)..

En als je liever gezellig op de bank een filmpje kijkt.. probeer dan weer is een van die lekkere ouwe muziek films zoals Grease of the Blues Brothers.. (ja die heb ik laatst idd lekker op de bank gekeken)..

En als je niet van films houd dan kijk je ze gewoon allemaal lekker niet! Maar dat zou een bietje raar zijn als je geen enkele van die films leuk vind..

Verder zou ik zeggen.. Mensen ga is naar buiten blijf niet achter me blog hangen ofzo.. Kijk hoe heerlijk weer het is.. Zal wel het laatste lekkere weer zijn dat we dit jaar krijgen dus geniet er van zolang het nog kan.. Bedoel het is mid oktober en het is buiten nog 17 graden.. Waar gaat het heen met Nederland? Hebben we over 10 jaar een subtropisch klimaat? Who knows..

Ziet er trouwens naar uit dat ik de enige ben die mijn blog elke dag minimaal 3 keer bezoek.. hihihi.. Best wel kansloos enzo.. Maar wil gewoon zien of er nieuwe reacties zijn enzo ^^..

Nou veel plezier met de rest van de dag en zoals Ceasar ooit zei: “Het gaat er niet om waar je vandaan komt maar waar je heen gaat”!.. En dat is dan ook weer gelijk mijn wijze spreuk van deze week :’)..

xx

, , ,

4 reacties op “Vakantie”

  1. Weet je welke film ook een aanrader is 'Alles is liefde' dat is echt een hele grappige romantische film 😀 Maar je hebt inderdaad gelijk nu is het nog lekker weer ik ga zo ook nog even naar buiten..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.