Vanaf 2 augustus gratis Film1 op extra mediabox.. NOT


Vandaag zou Film1 gratis beschikbaar moeten zijn op de bij mij in de kamer geplaatste tweede tuner. Niet dus, even met de klantenservice bellen, nouja even..

Eerst krijg je bij UPC een verdomd irritante stem die je eerst je postcode en huisnummer DUIDELIJK laat zeggen, waarna je op een keuzemenu uitkomt waar je verder ook niks mee kan. Want toen ik uiteindelijk de beste man sprak vroeg hij weer mijn huisnummer en postcode. Niet dat ik hem kon verstaan, want hoewel de muziek luid door de speaker heen kwam had ik de grootste moeite om maar een woord van de klant op te vangen.

Ik schrok mij dus ook de pleuris toen de man mij vertelde dat hij het even ging navragen, de muziek sprong weer kei hard aan. Na enige tijd naar de mooie muziek geluisterd te hebben, moest ik weer 5 keer ‘wat zegt u’ zeggen voordat het mij duidelijk was dat het binnen 24 uur ook op mijn tuner geregeld was.

Ik hoop dat die binnen 24 uur in 2 uur gedaan kan zijn want anders is het alweer 3 augustus en dan hebben ze zich niet aan de afspraak gehouden en dan is UPC stout! Gelukkig is de klantenservice niet zo duur en kost hij maar 0,10 per minuut.

Gelukkig krijg ik nu wel Film1 binnen, nu nog de bekabeling verbeteren aangezien ondemand nog niet werkt..


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.