Verhuizen


31 januari 2004. Ik slaap voor het eerst in dit huis aan de Graanstraat. Geen internet, en verslaafd als ik was pakte ik de telefoonkabel en gebruikte ik maar de inbelverbinding. En nu 6 jaar later, verlaten we dit betonenhuisje alweer om te verhuizen naar Holendrecht. Overmorgen krijgen we de sleutel van het nieuwe huis en dan zal ik toch maar is echt serieus gaan kijken hoe ik mijn toekomstige slaap/werk/ontspan/neuk-plek ga inrichten.

En dan heb ik eindelijk een tweepersoons bed! Kan ik eindelijk rondroller in mijn eigen bed zonder er direct uit te vallen. Daarnaast zag ik gister nog bij iemand die een erg grote TV had dankzij een beamer en dat lijkt mij ook wel een goed idee voor mijn toekomstige kamer.

Dit keer wordt er een verhuisbedrijf ingehuurd wat alles voor ons zal gaan verhuizen. En dat vind ik op zich wel jammer.. want het heeft wel wat om gewoon met zijn achten en één Diks busje te gaan verhuizen, lekker knus. Voordeel is dat ik geen last van mijn rug zal krijgen.

Het is ook wel triest eigenlijk als je er over na denkt. Sinds mijn geboorte kom ik telkens verder van het centrum af te wonen. Ik was geboren in de Albert Cuypstraat, daarna verhuist naar de Vrijheidslaan in zuid, toen naast betondorp in oost en binnenkort dus naar Holendrecht in Zuid-Oost. Gelukkig stopt de metro 50/54 op loopafstand en de nachtbus 355 is maar 3 minuutjes lopen.

Ik zal jullie updated houden en zal foto’s maken zodra ik er in kan.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.