Vernieuwd


Hey Hey

Heb niet echt veel te boeiends te vertellen.. Vast wel eigenlijk maar daar ben ik te moe voor.. Heb vandaag gewerkt bij de Plus van 2 tot 8.. En ik was daarvoor al best wel moe.. En nu ben ik echt super moe! Weet echt niet hoe het komt.. Moet eigenlijk een pilletje gaan zoeken dat je niet meer moe word ofzo..

Owja is het jullie trouwens opgevallen dat me layout een beetje verandert is? Het bleek dus te zijn dat dat probleem wat ik had met mijn blogsysteem aan de thema die ik gebruikte lag.. Dus heb ik even een half uurtje gezocht naar een nieuwe theme.. en is het uiteindelijk deze geworden.. en nee het is geen roze.. het is een vage tint rood :)..

Vernieuwd is trouwens ook het inkt spuitende ding boven me hoofd.. of anders genoemd me printe.. Me oude Epson c64 ofzo.. was gewoon te traag enzo.. En toen heb ik via eBay (hulde aan eBay trouwens geweldige site..) Een compleet nieuwe printer gekocht van Canon Outlet.. voor de helft van de winkel prijs alleen was de doos beetje beschadigd maar verder helemaal compleet.. Voor de neutjes.. het gaat om een iP5300.. geweldig ding..

Theuntje mag trouwens zaterdag om 13:00 af gaan rijden :D.. is dat niet geweldig? En we gaan er natuurlijk allemaal van uit dat ik in een keer slaag zodat ik een weekje later me rijbewijs heb en ik lekker vroem vroem kan doen.. Dat zou ook wel fijn zijn als ik bij de saturn begin.. Kan ik relaxed met de auto.. vroem..

Ik ga trouwens binnenkort wat filmpjes van mij hier op me blog zetten.. Vet kei leuk.. Heb namelijk kleine scenes uit me vakantiefilms enzo die ik wel leuk vind.. Waar jullie me lekker uit kunnen lachen enzo.. Want ik hou van mezelf en de camera houd ook van mij..

Owja.. Ik heb een tip voor een ieder die nog op school zit.. Lees je rooster goed.. ga niet te snel.. want anders mis je wat en dan kijk je niet goed.. en dan loop je wellicht bijna een studie punt mis :|.. oppassen dus! (heb het wel gehaald hoor uiteindelijk)..

Ik heb vandaag trouwens een irritatie van de dag.. IK KREEG GEWOON GEEN FUCKING ROERSTOKJE BIJ ME CUP A SOUP.. Hoe kan je in godsnaam van je cup a soup genieten als al de smaakstoffen nog op de bodem een klont liggen te zijn? Argh.. klote cup-a-soup automaat..

Ben trouwens aan het kutte met me haar.. Of juist helemaal niet hoe je het maar bekijken wilt.. Ik laat het namelijk een beetje groeien.. en ik zie wel waar het uit komt.. en als ik het niks vind dan ga ik gezellig bij de Tromp langs en dan zeg ik.. Doe maar lekker kort.. en dan doet ze het lekker kort :).. We shall see ^^..

Goed ik heb toch al weer veel meer getypt dan de bedoeling was.. Dus ehm nu laat ik jullie maar weer met de gedachte aan het feit dat jullie weer 5 minuten van jullie leven weg gegooid hebben ;)..

Oja.. trouwens hulde aan Kris.. hij is de eerste en enige (naast mij) die een video reactie heeft gepost en dan wel op deze blog: http://theuntje.org/?p=21 . Ik stond er dan misschien wel bij en zei dat hij het moest doen enzo.. maar hij deed het..

Jij ook een hulde aan krijgen? Doe iets wat dat verdient en ik zet “Hulde aan ..” op me blog ;)..

xx

Theuntje

,

2 reacties op “Vernieuwd”

  1. ik zou toch eerder aan 'roze' denken… ~_~

    wat goed dat je tegenwoordig werkelijk zo blog bijhoudt… met allemaal heel belangrijke dingen uit je leven… ๐Ÿ˜›

    nou,,, veel succes met afrijden zal ik zeggen, hoewel dat ik stiekem hoop dat je niet ga halen..:P want dan is druk op mij dan niet zo groot als ik straks ook mijn rijbewijs ga halen… :P:P

    haha..:P

    x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.