Vimax


Altijd leuk als de reclamefolders weer op de deurmat vallen.. Wat een feest om te zien wat de goede detaillisten ons weer een paar cent goedkoper door de strot willen douwen.

En soms zijn daar dan ook opmerkelijke dingen tussen. Bijvoorbeeld vandaag, in mijn pakketje met folders zag ik direct de intertoys folder waar heel groot met een nieuwe “console” werd geadverteerd. Het betrof een Wii clone met een arsenaaltje aan spellen daarbij, prijs โ‚ฌ 50 euro met 2 controllers.

Ja dus? Wat is daar zo bijzonder aan? Nou mijn nieuwsgierigheid leide me naar Google waar ik dus de naam “vimax” invoerde ik verwachte niet zoveel te zien aangezien het om een goedkoop import ding gaat waar Intertoys een “exclusieve deal” mee heeft. Maar ik had ongelijk maar liefst 1.240.000 resultaten voor vimax.. En dan het leuke Vimax blijkt een naam te zijn voor pillen die er voor zouden zorgen dat de piemel in omvang zou toe nemen. Vind dat nou niet echt een naam waar een product voor kinderen aan gelinkt zou moeten worden.

vimaxs

De makers van Vimax houden blijkbaar wel heel erg van Nintendo, aangezien de “arcade controller” van dit apparaat heel erg lijkt op de controller van de N64.

controller

Maar goed, ik dacht ik zeg het even mailtje is onderweg naar Intertoys voor uitleg om de gekozen productnaam ViMax.

Theun Evers – Theuntje


5 reacties op “Vimax”

 1. Zooo man, dat lijkt echt op de controllers die naast m'n TV liggen! ๐Ÿ˜› Maar nee, het is niet echt iets waar je je kinderen op zou laten spelen, met die naam. Gaan ze het checken op Google en dan komen ze vragen "Mama, mama, wat is een penis enlarger? :D" ..O.o;

 2. Theun weet je cker dat je onderzoeker wil worden ๐Ÿ˜› je zit zo vaak te googlen ๐Ÿ˜›

  Maar Vimax klinkt ook al zo fout ๐Ÿ˜‰

 3. 1.weetje dat donkey kong en jerry van tom en jerry er in voor komen!
  2.Het heeft het Idee van de wii gejat
  3.een stukje plastic is echt geen 50 euro meer waard
  het mag gewoon niet verkocht worden
  ow ja en check mijn kanaal op youtube FF pokerockmario123 en dan de eerste bij mijn favorieten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.